0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (2,585 puan) tarafından
bugun arkadaşım aradı telefonda ağlıyodu bu kız daha önce boşanmıştı ailesi kabul etmedi çok zor durumdaydı boşandığı kocası madde bağımlısıydı nafaka bile vermedi neyse bu kız birinin vesilesi ile bir iş bulmuş şirket açılmış üstüne her ayda para aldı geçimini öyle sağladı şirket batmış tabi kıza şimdi vergi borcu kalmis borcunu söyledi ama unuttum şimdide kıza asliye ceza mahkemesinden vergi başkanlığı mahkeme açmış acaba cezaevine girermi korkmuş aglıyodu süreç nasıl işler size sorayım dedim ben tam bilmediğim için 

8 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Abooooo imza attırmışlar yani haberi olmadan
(2,585 puan) tarafından
yok canim haberi varmış bu işe girerken maddi durumdan zaten bu işe girmiş mecburiyetten ama başta demişlerki kıza sadece sigortan olmaz ilerde hiç böyle ceza olaylarını anlatmamışlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay ay ay şirket açtırırmı bi insan kendine ya .

Üzgünüm ama ceza alabilir .

bile isteye çünkü
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Ödemezse alabilir 
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Ağzını açana kadar keşke gözünü acsaymisti hangi akla hizmet üzerine şirket açtırıyor acarlarsa işte böyle de yarı yolda bırakırlar 
(2,585 puan) tarafından
ay vallahi ya
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla çalışmamış ve hesaba gelen para var üstüne şirket kendi adına. Maliye bu tarz durumları affetmez canım geçmiş olsun 
(2,585 puan) tarafından
inşallah bisey olmaz canım
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Zaten Bi b. Okluk olmasa kimse kimsenin üstüne böyle bir şey yapmaz kız safmış yazık girebilir borç ona kalır ödemesse ceza alır 
(2,585 puan) tarafından
inşallah bişey olmaz ya
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Alır tabi şirket onun
0 oy
(92 puan) tarafından
Belli bir süre taniyorlar o sürede borç ödenmezse sonrasinda haciz daha sonra hapis olur 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,220 göst.
18 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeyzeycik (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,324 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 668 göst.