0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

image

image

Kızlar sizce ilk doğum haneye verilen kıyafet için hangisi daha iyi olur tulum mu yoksa ikili takim mi ilk hamileligim tecrubesizim 

5 Cevaplar

0 oy
(107 puan) tarafından
Bide doğum için kaç tane yeni doğan takım götürsem set almayı düşünmüyorum ilk gordeldeki gibi almak istorum battaneye ve zıbın da eklicem olur mu öyle 
(682 puan) tarafından
3 takım olsun 3 4 de zibin olsun göbek bağı uyumlu yeni dogan içine giydirilen iç  kuyafetlerden olsun bir kaç tane de mendil  5  6 tane çorap ve önlük olsun
-Reklam-
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Ben bimden aldığımı kullandım kan falan oluyor diye daha sonra bunları kullan bence çok kaliteli olması şart değil ama anı olarak saklarım dersen kullan gitsin maddi manevi olarak içine sinen hangisiyse şimdiden Allah analı babalı büyütsün 
0 oy
(54 puan) tarafından
Canım ben 2 doğum yaptım birinde hemşireler bebeği havluyla güzel temizlediği için kirlenme olmadı bi de ilk olduğu için elimde eski idarelik kıyafet olmadığı için yeni takım vermek zorunda kaldım ikincide elimde eski kıyafet vardı ilkten kalan iyiki de saklamışım bu defa güzel temizlenmedi bebek ve o kıyafetleri attım o yüzden ucuz bişey bak ebelere verilecek kıyafeti çok önemseme sadece bebeği sıcak tutsun yeter hastanede fazla ziyaret onaylanmıyo zaten diğer bayanlar rahatsız olur diye güzel takımlarını çıkış için ayır bence 
0 oy
(5,157 puan) tarafından
1 daha rahat duruyor 
0 oy
(682 puan) tarafından
Tulum daha iyi olur csnjm göbek bağı olduğu için daha rahat olur bebisine:) inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur hayırlı olsun :)

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 327 göst.
0 oy
11 cevap 402 göst.
+3 oy
3 cevap 113 göst.
10 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,071 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 284 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,228 kullanıcı

...