0 oy
599 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben evlecegim kızlar çeyiz aldım kendime bir sürü mutfak eşyası tencere tava yemek takımı bir sürü şey babam biraz tutumlu herşeye ne gerek var yada pahalı yada erken deyip duruyor diye ablamın evine goturuyordum herşeyi dün amcam dedi evlerine haciz gelecekmiş diye bende bugün işteyken aradım ablamı eşyalarımı alacağım abla dedim haciz gelecekmiş size yanlış anlama benim bunları bir daha alacak gücüm yok onları alsam ölümü dedim o da bana kızdı gel götür dedi bende kuzenimin transitiyle gittim bide ne görim büyük ceyizimi sokağa koymuş pencereden bana bakıyor sonradan perdeyi kapattı bizde kuzenimle yükledik herşeyi ama ben çok ağladım sizce ben yanlış bişey mi yaptım gidip almakla

9 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Yıne osuruktan teyyare selam soyle o yare postu bır kocan var bır cocugun var cocuk doktoru soruyosun bıde nısanlısın ceyız topluyosun 
(1,404 puan) tarafından
Kapatmış hesabını hemen :))
(17,537 puan) tarafından
Baktı ki akıllı kadınlar var burdaaa☺️
tarafından
Amannnn kaçmış gitmiş hadsiz bizi kandırdı ☺
(1,404 puan) tarafından
Gözde helal olsun kiz sana ☺️
tarafından
Optum hepınızı ♥️
-Reklam-
+3 oy
(238 puan) tarafından
O ceyizler gittikce hacize  borcundan dusecekti cunku ondan bencillik yapms konusma sen de bosver 
+1 oy
tarafından
Yanlış anlama ama eski postuna baktım , bi emziriyorum ertesi gün hapı olur mu demişsin, bi kocamı çok seviyorum ama diye bi post açmışsın ocakta şimdi de evleneceğim çeyiz diziyorum diyorsun. Dalga mı geçiyorsun?? 
tarafından
Admine söyleyin o isteğinizi yerine getirir
tarafından
Şuan yanlış bişey yaptım mi ablama karşı yada ne tepki vereceğimi bilemedim benim yerimde olsanız ne yapardınız diye düşündüm çünkü şuan ben galiba sağlıklı düşünemiyorum arayıp bı ton laf etmek geliyor içimden yada bilmiyorum kimi arayıp konuşsam bilmiyorum yada konuştuğum kişi ilerde başıma kakarmi bu konuyu senin ablanda zamanında şunları yaptı sana felan deyip beni üzmeye çalışır mı bu tarz şeyler aklıma geldiği için buradan sormak konuşmak rahatlamak istemiştim
tarafından
Yok sen yanlış birşey yapmadın, ablanın seni arayıp durumu anlatıp çeyizini almanı söylemesi gerekirdi.  Kolay alınacak şeyler değil onlar sende emek vermişsin, alman istemen çok normal hiç vicdan yapma
tarafından
Ben zaten kalbini kıracak bişey yapmadım sadece sokaktan eşyalarimi kuzenimle toplayıp yükledik seslenmeden kuzenimin evine götürdük babamla konuşup eve getireceğim ama birden de eve getirip babamla kavga etmek istemedim bu sefer onlar duyacak iş büyüyecek
tarafından
Annenle paylaş durumu, ablana kırıldığını anlat bakalım ne diyecek
0 oy
tarafından
Ben de bir ablayım. Aksine arar ben söylerdim. Ablacım gel al hemen çeyizini diye
(9,080 puan) tarafından
Aynen oyle bende ayni seyi yapardim
0 oy
tarafından
Sen doğru olanı yapmışsın çeyizi den düşerdi borçları. Boşver zamanla hak verir sana şu an hacizin psikolojisini yaşıyordur. 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Sen haklısın tabiki canım onun derdi başka hacizlik oldukları için sinirlidir konu değişsin diye sana patlamıştır yani söyleseydin haciz gelecekmiş maddi olarak elimden geleni yaparım bu eşyaları bir daha alınmaz herşey ateş pahası
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Abla demek böyle bir aey değil bende bir ablaym Allah kimseyi zor durumda bırakmasın ama öyle hazcizlik bir şey varsa arar derim gel bacım götür cevizlerini sende zor aldın zaten diye. Senin yerinde olsam asla konuşmam bundna sonra 
0 oy
tarafından
En buyuk ablayım. Bu en son yapacagım sey olur
0 oy
(17,537 puan) tarafından
Kız gecen evlı cocugun vardı sabahtan da çocuk doktoru soruyordunya sennn.....
tarafından
Zaten burası eğlence yerleri olmuş oldu arkadaşı gelip hesap açsın ya da soru sorarken arkadaşım adına soyuryorum diyebilir
(17,537 puan) tarafından
Aynen öyle valla
(14,147 puan) tarafından
Arkadaşları soruyormus daha neler ya sekiz aylık bebeğin var demişsin gayet hiç arkadaş sorusu değil amannn
(17,537 puan) tarafından
Lohusayım dıyede acmıss postt Elıfffm
Mılletın aklıyla  dalga geçiyorlar sonrada vay efendim eskı postlardan vuruyorsunuz oluyo
(14,147 puan) tarafından
Sorma burda her şeyi gördük kime inanalim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 347 göst.
0 oy
19 cevap 659 göst.
0 oy
4 cevap 218 göst.