0 oy
1,347 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

sorum başlıkta 

30 Cevaplar

0 oy
(3,702 puan) tarafından

Tebrik ederim. İnşAllah mutlu mesut olursunuz. 

Ayol herkes rahatlık yazmış. O gün kompor günü değil ki. Şık olma günü. Ayrıca ne zaman şık olcaz. Ve ilaveten düğünden sonra rahatlık kalmaz:D komfor gider:D tüm hayatın topuklu üstünde geçermiş gibi yorgunluk gelir. Alış alış:D:D;)

tarafından
Yaa teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından

ay çok güzel canım güle güle giy benim gelin ayakkabimda boyle ince topuktu bunun bi değisiydi beyazdi cok rahat ettim 

image

tarafından
Bu da çok güzelmiş
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bu topuklar çok rahat oluyor canim gayet güzel ben ince topik stiletto almıştım kırmızı ama ona rağmen o ağır gelinlikle çok rahat ettim herkes dedi nasıl valla çok rahat geldi bana hele bu topuklar mükemmel rahat sünnete aldim yegenimin valla hopadim zıpladım deli danalar gibi hiç ayak ağrım vs olmadı tavsiye ederim
tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Buna benzer bişey giymiştim topuklu ayakkabıya alışık olduğum için hiç de rahatsız etmedi sen de alışıksan sıkıntı olmaz güzelim huzurlu mutlu yuvan olsun inşallah
tarafından
Çok teşekkür ederim evet herkes bir yorum yaptı ama o gün kendimi nasıl iyi ve güzel hisseceksem onu seçtim
tarafından
Zaten önemli olan da senin iyi hissetmen, en özel günün çok güzel geçsin inşallah
tarafından
Yaa sağ olunnn
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Çok şık ama ayaklarin düğün bitimine kadar mahfolur hem oynuycaksin ayaklarinda şişicek ayakkabi vurucak bence giy ama sonra degistir rahat et sonuçta en güzel gününü ayak agrisiyla bitirmek istemezsin bence:)))
0 oy
tarafından
Beyaz sneakers aldım. Öyle rahattım ki. 
tarafından
Gelinliğin altına çok komik duruyor bence
tarafından
Şu koyduğun kadar komik olmuyor emin ol :D heryeri ayrı oynuyor. Demode duruyor.
tarafından
Ahahah madem eleştiriye açık değilsiniz benimki böyleydi demeyin tabi ki sizin zevkinize falza gelir bu ayakkabı teşekkür ederim m :))
tarafından
Açık olmayan ben miyim sen mi? Beğenenlere nasıl yazmışsın beğenmeyenlere nasıl dönüp kendinr bakmalısın. Ayrıca zevkine fazla gelir falan derken kendini ne zannediyorsun? Eğitim almışsın o zaman eğitim almış gibi davran. Görgüsüz ve avam değil.
tarafından
İsterseniz önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin ayrıca nasıl davranacağımi size soracak değilim haddinizi aşmayın görgüsüz ve avamı size yakışırdım iyi akşamlar diliyorum
0 oy
tarafından

Bunlar normalde rahat değiller tüm gün ayakta durablcn mi 

Dolgu güzel rahat 

tarafından
Arkadaşlar duramasam almam teşekkür ederim
0 oy
(402 puan) tarafından
Çok güzel. Çok rahat edersin bence çünkü ben hiç topuklu giymem ama bilekten bağlamalı modeller çok yormuyor. Allah tamamına erdirsin.
tarafından
Tesekkur ederimm
0 oy
(15,016 puan) tarafından
Çok zarifler güle güle kullanın 
tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Güzelmiş güle güle giy hayırlı olsun 
tarafından
Teşekkürler