0 oy
372 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Benim kanamam olmuştu 1 ay önce doktrum doğuma kadar yasakladı dogumada üç ayım var DHA dün eşimi rüyamda birlkte olarak gördüm ve eşime bunu söyleyemiyorum ve bebeğe bişey olcsk diye de endişe ediyorum eşimi gördüm abdestimi aldım ama böyle eşimde sanki rahtsz gibi ama bsy de demiyor uzaklaşcak diye korkuyorum

6 Cevaplar

0 oy
(2,624 puan) tarafından
Bebeğin için bunu yapmanız gerekiyor. Ve rüyanda eşini görmen bence normal bi durum abdestini almışsın 
-Reklam-
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Korkacak bişey yok bebeğiniz için yapmayın rüyanda görmen de çok çok normal olabilir yani evliyiz günah değil bu ki elimizde olan da bişey değil eşinin de bebeğiniz için farkında olduğu kesindir zaten uzaklaşmak isteyen insan her türlü bı yolunu bulur sen merak etme Allah'ın izniyle sağlıkla doğur da sonra bakarsın duruma göre afedersin eşin de işini farklı şekillerde halletsin ne diyeyim sabredin bakalım biraz
0 oy
tarafından
Hamilelik hormonları etkilediğini için çok normal  böyle durumlar afedersin ben hamileyken adamı köşeye sıkıştırıyorum oda korkudan yaklaşamıyordu. Sonra alıştık =) neyse esas konu sağlık bebeğiniz  sağlıkla doğsun  İnşallah biraz sabredin ha uzaklaşma meselesine gelince bu yüzden uzaklaşanın yolu açık olsun. Uzaklaşmak isteyene binbir bahane yeter
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bana 9 ay yasaktı zor bir süreç ama burada bebeğin sağlığı daha önemli
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım illa birbirinizle ilgilenmek direk o işi yapmak değildir.tamam o yasak ki doktor dediyse kesinlikle dinlenmeli.fakat o iş yasak sadece.tamamen kendini ayırma.simdi burada açık açık yazamıyorum inşallah anlamışsındır.ayriyeten siz birbirinizn helalisiniz. Bu olay günah değil elin adamını görmemişsin hayal etmemişsin.esler birbirine bu konuları da konusabilmeli.
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Canım bunu diğer platforma da sordun 

Yanlış anlama ama ne dememiz lazım

Mesela neyi bekliyorsun 

Tamam bişey olmaz git beraber ol mu desek 

Yani artık ikna olda 

Orda biri sana yazdı hatta ona 3 tane artı oy verildi

Ona uy derim 

Çok özlediysen eşini ne diyek artık 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 459 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,176 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 959 göst.
+3 oy
25 cevap 1,420 göst.

Kategoriler

1,477,242 soru

24,180,709 cevap

336,315 kullanıcı

...