0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,333 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 22 aylık. Genel olarak yumuşak huylu bir bebek ama mizmizlik huyu da vardı hep. Birkaç gündür özellikle bugün baya çileden çıkardı bizi kızım. Gereksiz saçma şeylere ağlıyor neye ağladığını bilmiyor. Bir şey istiyor ağlıyor. Vermiyorum ağlıyor. Veriyorum yine ağlıyor. En sevdiği şeyleri teklif ediyorum yine istemiyorum diyor ağlıyor. Bugün mutlu olsun diye lunaparka götürdük Cok seviyor normalde. Hiç mutlu olmadı sürekli ağladı insan içinde. Telefonumu istiyor durup durup. Vermiyorum ağlıyor. Yeter ki sus vereyim diyorum yine ağlıyor. Emmeyi çok seviyor normalde emzireyim diyorim ağlıyor. Iı ıı diyor sürekli her şeye itiraz ediyor asla mutlu olmuyor. Bu iki yaş sendromu mu kızlar nasıl baş edicem nasıl davranmaliyim ?

4 Cevaplar

0 oy
(1,558 puan) tarafından
Ben pertim bir yasina girdigimizden beri uykusu yemeği huzuru sakinliği tamamen gitti sinirden aglayasim geliyor her Allahin günü ne uykum var ne düzenim hergün yorgunum bitkinim uykusuzluktwn kemiklerim ağrıyor artik hep dibimde iş yaparken bacaklarima sariliyor sürekli kucak istiyor Allah sabir versin hepimize :((
(1,333 puan) tarafından
Valla Allah sabır versin kuzum ben çalışıyorum haftasonu güzel zaman gecirelim diyorum ama bu sendromla uğraşıyorum hiçbir şeyden mutlu olmuyor neye ağladığını bilmiyor nasıl geçecek bilmiyorum
(1,558 puan) tarafından
Bende bilmiyorum anneliğin en temel kavrami sabirmiş meğer bunu anladim biran önce geçer inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Yani bana sanki hasta gibi geldi yemesi içmesi nasil diş çıkarıyor olabilir hemen iki yaş sendromu deme eğer iki yaş sendromu ise geçmiş olsun bizde baya sürdü neredeyse üç yaşına kadar üstelik eline geçen herşeyi bize fırlatıyordu maalesef insan içine cikamiyirduk hep bağırıp ağlıyordu
(1,333 puan) tarafından
Yemesi çok güzel canım ben de hasta mı diye düşündüm ama bir şeyi yok her öğünü seve seve fazla fazla yiyor. Bir de son azı dişleri kaldı onlardan mı acaba diye şüpheleniyorum
(4,213 puan) tarafından
Dişi çıkan çocuğun iştahı da kesik olur dediklerine bakılırsa iki yaş sendromu olabilir yada tamamen dönemsel bisey bazen çocuklar bikac gün böyle yapıp duzelebiliyor umarım çabucak geçer
(1,333 puan) tarafından
İnşallah donemseldir canım yoksa çok zor geçecek bu sendrom böyle giderse. Çok sağol canım
0 oy
(163,375 puan) tarafından
cikmaza gurince pedegog sart ama inanki 3 yas sendromunda 2 yasi suanki halini mumla aroycaksin ☹️
0 oy
(131 puan) tarafından
Postu ben açtım sandım birsey yemiyor benimkide ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 544 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.