0 oy
534 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (867 puan) tarafından
Sorum başlıkla kızlar 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,213 puan) tarafından
Sütun gerekli sicaklikta olmalı mayalarken içine bir çay kaşığı tuz bir çay kaşığı şeker koy ve üzerine süzgeç koy sonra sar böyle çok güzel tutuyor
-Reklam-
+1 oy
(53,935 puan) tarafından
suyu kaynat legene koy icine koy neyde mayaladiysan
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Mayalamadan önce süt cok sıcak olmamasi gerek ılık olacak.  Ve mayaladıktan sonrada ağzını kapatma havlu pecete kapatabilirsin. Nemini ceksin diye
0 oy
(420 puan) tarafından
Ben kavanozlara yapıyorum canım üstüne delikli leğen koyup sofra bezi sariyorum 3 saat kadar bekletiyorum soğuyunca dolaba koyuyorum şimdiye kadar tutturmadigim hiç olmadı biraz daha beklet dolaba koy eğer hiç tutmadiysa su kaynat onun üstüne koy yogurtlari biraz öyle beklet
0 oy
(1,796 puan) tarafından
Ya cok sıcak mayaladın yada cok soguk mayaladın, ısı ayarını tutturman lazım, el yakmayacak ama sıcak olacak, ben yiyecek termometresi aldım artık garanti tutuyor, 48 derece olunca mayalayıp sarıyorum , hiç tutmadıgı olmadı, ondan önce bazen turmadıgı oluyordu
0 oy
(4,655 puan) tarafından
45 derecede mayala canım ateş olcegiyle ölç 
0 oy
tarafından
Sicak su kaynat ustune koy  battaniyeyle sar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 375 göst.
0 oy
13 cevap 24,908 göst.
+1 oy
10 cevap 374 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,470,302 soru

24,084,184 cevap

331,373 kullanıcı

...