1 aylık oğlum var geçen hafta kayınvalidemle kayınpederim memleketlerinden görmeye geldiler benim annem babam zaten yakın yaşıyor dün gece hepsi toplanmış salonda ben odamda emziriyorum eşim bunlara anlattıkça hepsi birden yorum yapıyor duysanız kargaşayı kafayı yersiniz.
Eşim diyor çocuk doktoru arkadaşın oğluna 45 günken sünneti bir an önce yaptırın demiş biz de gideceğiz bakalım diyor. Benim babam neeeyyyy herhalde çiş yapmada bi sorunu vardı el kadar bebeğe sünnet yapılır mı diyor, annem doktor ona öyle söylemiş demek onun bi problemi vardı size de sünnet zamanını doktor söyler diyor, kayınpeder doğru ne kadar erken o kadar iyi diyor kayın validem sünnet düğününden bahsediyor ve hepsi birbirine diş geçirmeye çalışıyor!
Bu ilk de değil midem bulandı artık pirana gibi bekliyolar oğlumla ilgili minicik bir şeyi bile alıp şöyle yapın böyle yapın diye ahkâm kesiyorlar. Eşimi çaldırdım telefonu benim yanımdaydı geldi onlara en ufak bir şey anlatma hiçbirine dedim ne yaptıklarını görmüyo musun dedim tamam dedi gidelim buradan başka şehire taşınalım benimkilere de yakın olmayalım dedim tamam haklısın dedi. En büyük isteğim bu şuan yeminle.