0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
1 aylık oğlum var geçen hafta kayınvalidemle kayınpederim memleketlerinden görmeye geldiler benim annem babam zaten yakın yaşıyor dün gece hepsi toplanmış salonda ben odamda emziriyorum eşim bunlara anlattıkça hepsi birden yorum yapıyor duysanız kargaşayı kafayı yersiniz. 

Eşim diyor çocuk doktoru arkadaşın oğluna 45 günken sünneti bir an önce yaptırın demiş biz de gideceğiz bakalım diyor. Benim babam neeeyyyy herhalde çiş yapmada bi sorunu vardı el kadar bebeğe sünnet yapılır mı diyor, annem doktor ona öyle söylemiş demek onun bi problemi vardı size de sünnet zamanını doktor söyler diyor, kayınpeder doğru ne kadar erken o kadar iyi diyor kayın validem sünnet düğününden bahsediyor ve hepsi birbirine diş geçirmeye çalışıyor! 

Bu ilk de değil midem bulandı artık pirana gibi bekliyolar oğlumla ilgili minicik bir şeyi bile alıp şöyle yapın böyle yapın diye ahkâm kesiyorlar. Eşimi çaldırdım telefonu benim yanımdaydı geldi onlara en ufak bir şey anlatma hiçbirine dedim ne yaptıklarını görmüyo musun dedim tamam dedi gidelim buradan başka şehire taşınalım benimkilere de yakın olmayalım dedim tamam haklısın dedi. En büyük isteğim bu şuan yeminle. 

4 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Kendi aralarinda muhabbet cevirmisler bu kadar uzme kendini .birşey söyleyince ben şöyle yapacagim de onlar israr ettikçe sende degini tekrar et o zman birşey diyemezler . Herşeye böyle sinirlenir sen çabuk yaslanrsin
tarafından
Bu minik bir kesitti muhabbet de değil bildiğin aralarında soğuk savaş var film karesi gibiler bakışları falan hem kendi annemin herkesin içinde bana sen ne biçim annesin nasıl tutuyosun çocuğu demisliği var ciddi ciddi. Kaynanam değil yani öz annem. Daha da çok şey var ki anlatmaya gerek yok herkes evinde mutlu olsun
-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından
Bunda birşey yokki

Hadi karışsalar illa şunu yapacaksınız, bu olacak şu olacak gibisinden haklısın dicem

Ama kendilerince yorumda bulunmuşlar. Ben kötü birşey göremedim. Benim kaynana kayınpeder ya da anne babam da böyle yorumlarda bulunur 

Şöyle yapacaksınız böyle olacak diye kendilerince karar vermedikleri takdirde kızmam. Ama onun dışında yorumda bulunup sohbet etmeleri beni kızdırmaz
tarafından
Valla ben ve beni ilgilendiren şeylerle ilgili hiçe sayılmaya katlanamam tabiki fikrini söyleyebilir ama 1 haftadır ne eşime ne bana siz ne düşünüyorsunuz diyen yok birbirlerine söz geçirmeye ve bizi ikna etmeye çalışıyorlar akıllarınca. Hee mesela annem olacak insan bu çocuk ishal üşüttünüz ince ince giydirip vs diye başımızın etini yedi doktora götürdük 1 aylık bebekten dünyanın kanını aldılar avaz avaz kaka örneği bilmem ne her şeye bakıldı sonuç normal. Bir daha karışma ben senin gibi 17 yaşında anne olmadım 31 yaşındayım boşu boşuna çocuğu ne hallere soktun dedim pardon diyeceğine bir şey çıkmadığına şükret dedi.
(771 puan) tarafından
Bak şu son dediğinde haklısın. Böyle birşeylerin diretilmesine bende deliriyorum

Benim annemde o konularda karışır kızarım. Mesela kızım dilini dışarıda tutuyordu oyun yapıyordu. Annemde sürekli işte bu cocugun dili yara illa doktora götür diye basımın etini yedi. Götürmedim çünkü biliyorum birşey olmadığını

Birde üstünü kat kat giydirmem konusunda ısrarcıydı çok kızıyordum. Ben giydirme dedikçe gider üstüne giydirirdi. Ve benim kız minyon. Naparsak yapalım kilo almadı. Annem ablam sürekli iyi besle şunu yap bunu yap yedir diye baskı yapıyordu. Bu duruma sinirleniyordum

Hani sorsak ard niyetleri yok. Sevdiklerinden müdahale ediyorlar ama işte bizi kırdıklarının farkında değiller. Valla ne diyim ben artık hıııı tamam diyip yine bildiğimi yapıyorum
0 oy
(9,081 puan) tarafından
Aman he de gec sonra kendi bildigini oku  okadar takilma
tarafından
Öyle yapıyoruz hep ben benimkilere alışmıştım he diyip geçmeye çok kafam atarsa da kavga ediyodum şimdi dünürler de gelince kombo oldu gerildim
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Daha yeni doğum yaptığın için böyle düşünmen çom normal canım benim insan ilk başta çok hassas oluyor zaman geçtikçe hormonların da sakinleştikçe bebeğinin bi tek sana ait olduğunu daha iyi anlıcaksın kimsenin dediğini duymayın siz kendi kararlarınızı zaten verirsiniz:)
tarafından
Ne güzel demişsiniz çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 875 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
30 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,644 soru

24,186,654 cevap

336,673 kullanıcı

...