Kızlar merhaba
Ben 7+3 gunluk hamileyim normaldede regl donemime yakin hep sinirli oluyordum ama inanin hamile kaldiktan sonra asiri asiri sinir oldu esimle surekli tartisiyorum bana ne derse batiyor alttan almaya calisiyor gibi ama yok ben nasil yenecem bu durumu bir yol gosterin lutfen zamanla geciyormu acaba?? Dunde tartistik ama bendeki ozguveni gormelisiniz ben bile kendime sasiriyorum pat pat cevaplar verdim adama boyle giderse olmaz ki kizlar benim gibi olaniniz varmi??
Ona ackla canim hamilelikten oluyo bende oyle oldum hemfe 4 aya kadar.. oyzudene sine acikla uzgun oldugunu belli et sana adirmasin yoksa Saygi da gider aranizda ben oturup agliyodum bilerek yapmiyorum diye esik affediyodu.. wende oylr yap
Herkeste farklı oluyor demek ki bn ise normalde çok sinirli biriyim hamile kalınca öyle bi sakin ve kırılgan oldum ki her şeye alınıyordum, mal gibi etrafa bakınıyordum sanki başka dünyadan gelmişim gibi, teyzem bile sana ne olmuş böyle hiç konuşmuyon saf saf bakınıyon senin oğlan sakin biri olucak galba demşşti.
Dopum yaptıktan sonra kırkım çıkana kdr bu böyle devam etti, ama şimdi eski sinirli halime geri döndüm eşimde şaka yapıor bazen acaba ikinciyi yapsak mı hamileyken çok sakin uslu bi kız çocuğu gibi oluyorsun diyor. :D
Normal canım normal ben bişeyleri düşünüp düşünüp sinir oluyorum hergün birine takıyorum kendi kemdimi sinir ediyorum . Zihnimi boşaltmaya çalışıyorum
Ayy ilk zamanlar ole oluyo soguyo insan esinden cogu kiside gordum bunu 3 aydan sonra duzeliyo
Beni bi görsen resmen cıldırıyorum 5 aylk oldum bazen cinnet gecireck gbi olyorm
Elbetteki duygusal dalgalanmalar yasanabilir hamilelikte cok dogal, tartisma da olabilir.
Ama kocayaa veya etrafimizdaki diger insanlara karsi surekli bi sekilde kaba olmayi, saygisizlik yapmayi, kalbini kirmayi hamilelik kilifina uydurmaya hakkimiz yok bence.
Hamilelige siginarak nefsimizi de hepten serbest ve serkes birakamayiz, azcik kendimize hakim olmayi bilmemiz lazim bence. Kirilan kalplerin onarilmasi zor olur zira
Kocan evde olmayınca kendi kendine konuş deşarj ol eşin gelincede sarıl hoş geldin de sevdiği şeylerden muhabbet et canım
Canım o hormonlardan ne yazıkki vücut dengesi bozuluyor ama ilk üç aylik dönemden sonra normale biner yatisir sinirin. Bende de oluyor o hem çok sinirleniyorum hemde olur olmadık her şeye ağlıyorum eşim artık çözmüş beni diyo ki sana takvimine göre yanasiyorum öbür türlüsü ikimize de zarar =D canım ama siz yinede dilinizin ölçüsüne dikkat edin sonuçta el yarası geçer de dil yarası geçmez derler sende olabildigince sakin olmaya çalış baktın sinir geliyor tartışma çıkacak o ortamdan ayrıl birbirinizin kalbini kirmayin ne gerek var =)
Canım şuan 14.haftadayım bende senın gibiydim hemde öyle bi suratsızdım ki eşimi alttan almaya çalışsamda oda beni alttan almaya çalılssada cok tartısmamız oldu ama sürekli söyledim bana böyle davranma ben hamilr oldugum için alışma evresindeyim diye 100 kere 1000 kere söylüyosun çünkü erkekler biraz geç anlıyo ama bu haftalar biraz daha normale döndük çünkü sebebi benim kusma şikayetlerim falan azaldı evle ilgilenmeye basladım bir ara yemek bile yapamıyordum yatıyordum hep üzülüyodum bu duruma ama şimdi sorumluluklarımıda yeribe getirmeye basladıkca daha sakınım sende düzeleceksib merak etme şuan hala alışma evresindeyiz gebeliğe kolay değil canlı tasıyoruz, eşinle bol bol sakın oldugun zamanlarda konuş daha iyi gelecek emin ol, cok uzattım hakkını helal et
38 haftalık hamileyim banada arada öyle geliyolar ben bile dediklerime sasiriyorum adamin resmen kolundan ittiriyorum bana sarilmaya calisiyo sakinlestirmek icin birak diye bagiriyorum oda sinirleniyo birakiyo gidip oturuyo aradan yarim saat geciyo yanina gidiyorum oturuyorum bilerek gobegimle oynuyom oglumda tekme atiyo hemen oda benim suratima bakmadan bebekle ilgileniyo sonra gulerek nazlanarak hadi ozur dile affetcem diyorum gülüyo falan özür diliyorum bilerek yapmadım diyorum öpüyo falan barisiyoruz :))
1,488,892 soru
24,336,758 cevap
345,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın