0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (1,118 puan) tarafından
Cok afedersiniz ama yesil sümüksü bi akintim var dünden bu yada ve bugün alt karın kismimda cok baski hissediyorum bu normal mi? Ilk gebeligimde suyum geldi cok bilmiyorum.

1 cevap

0 oy
tarafından
Surda yerimi alayim
(1,118 puan) tarafından
Sende mi hamilesin? Depremin verdigi korkuyla cok stres yapıyorum panik oldum özellikle bingöl depremini duyduğumdan beri iyi değilim gözlerimi kapatamıyorum korkudan. Acaba bunun etkisi mi var diyorum. Inşallah erk3n dogum degildir cok korkuyorum.
tarafından
27deyim 10 gün öndeyim ama deprem haftası benimde kasilmam tuttu doktorlar durdurdu doğumu o günden sonra haber izlemedim sinirimi bozacak herseyden uzak durdum çünkü 2.ye kasılma olursa doğumu durduramazlqrdi bebeğim için ayakta kalmaya çalıştım stresi hayatımdan çıkarttım sende yap lütfen bebeğin için
(1,118 puan) tarafından
Haberleri izlemiyorum ama instagram deprem haberleri whatsapp deprem haberleri içim sıkılıyor artık. Insanlarlq konusmak istemiyorum annem babaannem antalyaya gitmem için cokzorladi gitmedim surekli enkaz altinda dogum yaptilar kadinlar dediler artik bende o psikolojiye takıldım cok yoruldum bu durumdqn :(
tarafından
Hayatından yok et o tarz insanları öz ailen bile olsa şuan hicbisey bebeginden önemli değil
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 253 göst.
21 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nagiş❤️ (15,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
10 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Can_su (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 336 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,487 cevap

336,304 kullanıcı

...