0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

Kızlar iki gün önce ikili test için gittim erkek doktor vardı muane etti ikili test için kan tahlili verdim geldim eve ama bugün hastanedeki diğer kadın doktorun sekreteri aradı müjde hanım sizi tekrar muane etmek için çağırıyor gel dedi dedim iki gün önce geldim dedim erkek doktor vardı muane oldum dedim tükürük örneği kan alındı mı dedi senden bende dedim ki sadece ikili test için kan verdim dedim muane oldum dedim oda müjde hanım 13 haftaya kadar sizi tekrar muane etmek istiyo dedi salı günü gel dedi iki hamileliğimdede aynı hastaneye gidiyor muane oluyordum ama böyle bir hafta icinde tekrar cağrılmadım ters bir durum mu var kalbim güm güm atıyor kafamı kurcalar durur bişe de demedi başka gelde şimdi salı gününü bekle aklım çıkar ilk kez karşılaşıyorum böyle birşeyle erkek doktorda uzun uzun baktı ense kalınlığını ölçmek için normal bir sıkıntı yok dedi aklımdan kötü şeyler geçiyor niyr çağırmış olabilir sizce :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım korktuğuna ugratmasin canim inşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın 
(76 puan) tarafından
Amin cnm iki hamileligimdede böyle bir şeyle karşılaşmadım moralim çok bozuldu 2 gün önce zaten muane olmuşum tekrar cağırmakta sebep ne onuda söylemedi iyice kafama takıldı
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Rabbim korktuguna ugratmasin da bazen kanı oradaki çalışanlardan biri kirabiliyor bozabiliyor ve çalışmıyorlar.e kesinlikle böyle böyle oldu da demezler.icini ferah tut.
(76 puan) tarafından
insallah cnm
0 oy
(3,407 puan) tarafından
İnşallah birsey yoktur cnm gönlünü ferah tut stres yapma 
(76 puan) tarafından
ay valla sorma icim icimi yiyo
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Gönlünü ferah tut canım kanlarla ilgili belki laboratuvar da binsorun olmuştur tekrar o yüzden çağırmışlardir ense kalınlığı da normal uzun ölçmesi Rabbim korktuğuna uğratmasın bizlere de gidip gelince haber ver 
(76 puan) tarafından
tamam cnm haber ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 972 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 963 göst.
0 oy
5 cevap 477 göst.
4 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dogem (63 puan) tarafından soruldu
0 oy