0 oy
577 göst.
Diğer kategorisinde (1,753 puan) tarafından
Kızlar nazara inanırım ama herseyı nazarla bagdastırmam ama dünden berı kızıma bir haller oldu . 

Dun kızımla parka gıttık . Orda 55 yaşlarında bi Azeri ablayla tanıştım . Kadın çok tatlıydı gunahına da girmek istemiyorum hoşsohbet biriydi. Kızımı sevdı nasıl güzel Tombik tatlı bir çocuk bu ya . Yerim falan diye sevdi . Aradan 5 dk geçti çocuğum yüzüstü yere düştü ağız burun kanadı . Dudağı falan patladı şiş şuanda . Bugün kanepeye tırmandı ben kızım dusersın demeye kalmadan gözlerımın önünde sırt üstüne yere düştü.kafasını da carptı. Az önce bezını çıkarttım elımden kaçtı . Hemen laminantın üzerine işedi ben tutayım derken ayağı kaydı yüzüstü düştü . Çok dikkatliyim hep dibindeyim ama dünden beri ne olduysa engel olamıyorum bu nazar mı ya 

14 Cevaplar

0 oy
(28,425 puan) tarafından
Bi maşallah diyeydi iyiydi
(28,425 puan) tarafından
Ayyyy Allah sabır versin insan dayanamaz yaa
(54,192 puan) tarafından
benimde bir amcam oyle nazardan ölmüş bebekken cok güzelmiş uc bebegi olmus babannemin güzeller öldü cirkinler kaldi derdi ☺️☺️☺️
(13,002 puan) tarafından
;)) güzelleri gömmüşler mübarek tövbe estağfurullah ;) şaka bi yana gerçekten bazılarının nazarı mezara sokar insanı
Bak benimde bir amcam vardı rahmetli onunda nazarı vardı annem der bizim koyun kuzu doğurdu ama çok tontiş bişeydi amcan geldi gördü ne kadar şişman. Dedi sabahına kuzuyu ölü bulduk
Hatta bak bizim Bi erik ağacı vardı o sene ilk defa meyve vermişti ama öyle böyle değil aşırı çoktu ve tadı güzeldi amcam geldi ooohaaa dedi bir daha o ağaç öyle meyve vermedi
Bir gün yine bize geldi yeğenim daha bebekti emekliyrdu amcam dedi ne kadar kilo almış şişko olmuş 2 dakika sonra çocuğumin üstüne çay suyu döküldü
Bu vesileyle de amcamı anmış olduk Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ;)
(1,753 puan) tarafından
Nurlar içinde yatsın rahmetli :)
(1,753 puan) tarafından
Kızlar kızımın adı bahar nas felak ıhlas fatıha okur musunuz ?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabilir canım yaa. Benim kız da öyle. Şu an daha 6 aylık ama millet yeter ki görsün hemen nazar alıyor. Okuyun biraz geöer inşallah geçmiş olsun 
(1,753 puan) tarafından
Sağol canım amin inş
(1,753 puan) tarafından
Canım kuzuma bildiğin nazar dualarından okur musun adı bahar
tarafından
Şu an ben adetim canım ya okuyamıyorum maalesef
0 oy
tarafından
Canım 7 tane Ayetel Kürsi oku 7 ihlas suresi oku 7 Fatiha  rabbim esirgesin..
(1,753 puan) tarafından
Okudum kuzum ama bu derece olur mu ya
tarafından
Üzüldüm canım ya çocuklar narindir bide hemen göze geliuolar
(1,753 puan) tarafından
Öyle kuzum bi görsen dudağı falan nasıl şiş
(1,753 puan) tarafından
Canım kızıma bildiğin nazar dualarından okur musun adı bahar
0 oy
tarafından
İlla o kadının değildir belki ama nazar değmiş gibi hakkaten. Bol bol oku kızına ayy Rabbim korusun 
(1,753 puan) tarafından
Okuyorum canım ama o kadınla başlayınca aklıma başka bır ıhtımal gelmiyor
tarafından
Daha düzelmezse sadaka falan ver ya, illa kötü niyet aranmaz işte nazar çok fena. Zaten en çok annelerin nazarı değermiş niyete bakmayan bi durum
(1,753 puan) tarafından
Öyle yapayım canım yarın korktum baya
(1,753 puan) tarafından
Canım kuzuma bildiğin nazar dualarından okur musun adı bahar
tarafından
Okurum inşallah canım
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Sen de oku sürekli. babası da okusun. Baba duası kabul olur derler 
(1,753 puan) tarafından
Tamm canım soyleyım de okusun
0 oy
(301 puan) tarafından
Maşallah demedigi için nazar değmiş kızınıza. Yine biri severken demezse siz hatirlatin maşallah maşallah deyinde karşı tarafta bunu desin dedirtin. Nazar duası okuyun 7 defa başka yere üfleyin. Ve Ayetel Kürsi okuyun 3 defa suya okuyun, çocuğa icirtin. Nazardan insanın başına neler gelmiyorki burda saymakla bitiremem. Sürdüğünüz ilaclarida sürerken fatiha okuyun. 
(1,753 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ☺️
(28,425 puan) tarafından
Ne güzel yazmışsın ❤️
(301 puan) tarafından
Rica ederim canım ALLAH şafi ismiyle şifa versin kızımıza
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Maşallah demiyorlarsa siz hatırlatın nazar olabilir.

Ayetel Kürsi okuyup üfle canım 
(1,753 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım
0 oy
(747 puan) tarafından

Nazar hak tir ondan dikkatli olmak lazım. Benim annemin teyzesi öyle bişeyi beğensin baksın içinden geçirsin daha maşallah diyemeden bi felaket olur. Daha geçen bi çocuk fotoğraf çekimi için bembeyaz gömlek giymiş buda ay neguzel giymiş çocuk bizimkiler olsa anında kirletir di demiş çocuk o an çamura düşmüş. :blink: 

Dikkatli olmak lazım başkası demese de sen sürekli içinden maşallah de çocuğuna <3

(1,753 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım bundan sonra daha çok dikkat ederim
(747 puan) tarafından
Allaha emanet yavruların hepsi tatlı sabii günahsızlar herkese tatlı geliyorlar  :)
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Olabilir canım bazı insanlar iyi niyetli de olsa nazarı değer bi rukye aç sen de oku üfle çocuğuna 
(1,753 puan) tarafından
Tamam kuzum
0 oy
(22 puan) tarafından

Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh." Bunu okuyun kızınızın üstüne. 

Birde kalem süresi 51-52 ayet çok etkilidir nazar için okuması sizden koruması allahtandir eşim hep bunu okuyor çocuğun üstüne ve gerçekten nazar her olduğunda ve ağır bir nazar olduğunda eşimin ağzı kapanmaz sürekli esniyor başına ağrı giriyor taki sürekli okuya okuya öyle geçiyor 

(1,753 puan) tarafından
Sağol canım hemen okuyum
(22 puan) tarafından
Allah'ın izniyle işe yarar inşallah
(1,753 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(612 puan) tarafından
Her gece Ayetel Kürsi, Fatiha üç ihlas, Felak nas, salavat, bazı tespihler okurum avucuma, kızımın başından ayağına kadar sürerm. Koruyucu zırh oluyor gibi geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim 
(1,753 puan) tarafından
Bende yapayım artık canım. Bazı tesbihler demişsın onlar neler
(612 puan) tarafından
Salavat çekiyorum, Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber vela havale vela guvvete illa billahil aziym, Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr”, ya şafi ya Allah. Bunları okuyorum canim
(1,753 puan) tarafından
Tamm canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Valla gerçekten bazılarımız değdiriyor bende çok nazar değdiriyorum istemeden eşime şöyle iyi şöförsün böyle iyi şöförsün dedim o gün kazadan döndük yani o derece odur mudur güzel demeye korkuyorum bir şeye içimden diyip Allahım sen nazardan koru diyorum artık gözlerim mavi not :)

(1,753 puan) tarafından
Olabiliyor canım özellikle renkli gözlülerde
0 oy
(54,192 puan) tarafından
belki o abla degildir yoldan gecen biri nazar etmiştir de nazar var oku kuzuya gecmis olsun
(1,753 puan) tarafından
Bahar canım benimde inanmazsın şuan burnum akıyor gözlerimden yaş geliyor
(54,192 puan) tarafından
ayy catlicakmis cocuk
(1,753 puan) tarafından
Okudun mu kuzum Allah razı olsun
(54,192 puan) tarafından
okudum canim iyi gelsin kuzuya
(1,753 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(119 puan) tarafından
Canın ac kızına ayeter kursi oku hata böyle şeylerde erkeklerin okuması daha faydalıdır .elbette kadın iyi niyetlidir ama nazar denilen şey anneden bile oluyor ben bile çocuğumu çok aşırı sevmem herzamn çirkin derim tipe bak derim çünkü hemen nazara geliyorlar 

Benim oğlum 7 aylıkken yolculuğa çıktık eşimin akrabalarila yol 10 saat sürdü neredeyse oğlum hiç ağlamadı uslu uslu durdu yolda herkes başladı yok şöyle akili yok böyle uslu diye diye çocuğu nazar etiler 7 aydır oğlum çok değişti suyu seven oğlum banyoda ağlamaya başladı, süpürge sesine ağlamaya başladı, peşimden kopmuyir  ,geceleri uyku yok  çok mizmiz oldu 
(1,753 puan) tarafından
Okudum canım eşim gelsin ona da okutturacağım . İnş düzelir yavrun canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hellomam (4,959 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 586 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 758 göst.
0 oy
7 cevap 443 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,944 soru

24,176,266 cevap

336,118 kullanıcı