0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Depremi yaşamadım ama çevre illerde de hissedildiği için gece hissettim. Her an deprem oluyor gibi hissediyorum başım mı dönüyor yoksa deprem mi oluyor anlamıyorum. Oturduğum yerden sanki koltuk sallanıyor kalktığım da sanki ayakta duramıyorum gibi hissediyorum sizde de böyle oluyor mu psikolojik olarak etkilendim mi acaba? 

7 Cevaplar

0 oy
(25,319 puan) tarafından
Oluyor banada ve bu psikolojik
tarafından
Rabbim bir daha yaşatmasın. Kalbim duracak gibi oluyorum valla
-Reklam-
0 oy
(11,989 puan) tarafından
Oluyor malesef. Biz bütun depremleri de hissettik
tarafından
Allah bir daha yaşatmasın ama cidden zor bir süreçteyiz
0 oy
tarafından
Oluyor oluyor. Bazen oturduğum yerde koltuktan ziyade vücudum sallanıyor kendi kendine. Kafamızda yaa hepsi Kafamızda bitiyor aslında, psikolojik tabi ki
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Oluyor bana da. 
0 oy
tarafından
Ben hiç hissetmedim canım ankaradayim gündüz bivkere burda da olmuş onu da hissetmedim ama aynen dediğim gibiyim çocuğu sallıyorum mesela koltuk sallaniyo deprem oluyo diyorum geçen gece yüz üstü yatmisim kalp atsimiz böyle uykuda derinleşir vücudumuzu sarsar gibi olur ya öyle olmuş deprem oluyo sandım önceki gece yatarak emziriyorum gogsumu çocuğa verdim kolumu kafamın altına aldım içim geçmiş beynimde atan damarlara uyandım deprem oluyo sandım goum sürekli avizede kendimden değilde cocuktan korkuyorum ya koruyamazsam diye 
0 oy
tarafından
Konyadayiz biz de ayniyiz
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Evet bende de oluyor gözüm hep lambada 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 121 göst.