0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
20 aylık bebegim odasını ayırdık 5 metrekare bi halı ve 1 koltuklu bir odası var evim küçük bu odaya en kullanışlı nasıl bir yatak alabilirim beşiğe artık sığmıyor ilk bebebgim

4 Cevaplar

0 oy
(819 puan) tarafından

Normal baza alıp yanına korumalik tak canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baz al canım Yani daha kullanışlı olur ilerisi içinde
0 oy
tarafından
düzenlendi
Benim çocuk odası da çok küçük canım ben 3 kapaklı dolap ve büyüyen beşik tercih ettim depolama alanı çok olsun diye boyle yaptım yaza 1 yaşına gelince büyüyen beşikte yatacak ilerde sokup yatak yapcam yandaki sifonyeri Mama sandalyesinin olduğu yere koymayı düşünüyorum koltuk zaten salon takımının teklisi 2 m² halı anca sığdı 
tarafından
Benim oğlan doğduğundan beri ayağımın üstünde uyuyodu gunduzuykulari hep öyle ayağımın üstünde geciyodu 3 kere 1er saatten uyuyodu günlük 3 saat çöp sonra koştur koştur iş yapiyodum çocukla hiç ilgilenemiyodum o dönem bende mi Hamak beşik alsam diye düşündüm ama kalksa otursa düşse alah korusun diye korktum almadım 15 gündür falan kendisi uyuyo artik
(3,847 puan) tarafından
Hamakta bieşy olmuyor cNım hamak alcak benim inwcwgi zzMN kendisi ellerini yere koyuyor iniyor ondan büyüyen Ytak cok yüksek onu dedim kendisi nasıl uyuyor sallamıyor musun artık
tarafından
Sallıyorum minderle kaldırıp besige koyuyorum benim beşiğin parmaklıkları kademeli yükseği açtım anca tutunup ayağa kalkabiliyo bendezaten 5 dk da bi gider kontrol ederim anca kalkıp oturmuş olur hadi yapsa yapsa kenarlardan tutunup ayağa kalkar beşiğin içine duser
(3,847 puan) tarafından
Anladım canım uyku düzeni nasıl uyuyor mu geceleri
tarafından
Ayyy o konuda Allah Ece'nin annesinden razı olsun burdan bi arkadas benim oğlan gündüz uykulari dediğim gibi ayağımın üzerinde uyurdu gece de önceden güzeldi aksam 9 sabah 9 uyurdu 8 ayda bişey oldu çocuğa gece sallanamak istedi gece boyu ayağımda uyuyodu bıraktığında agliyodu gündüz uykularimizzaten eziyetti artık gece uykularimizda eziyet olmuştu ne adam akıllı dinlenebiliyodum ne yemek yapabiliyorum ne bi iş yapabiliyorum zaten düzgün uyumadigi için huysuz oluyodu uyanıkken de islerimi mi yapayım cocukla mi ilgileneyim mama sandalyesinde oturup çizgifilm izliyordu sürekli Ece'nin annesi bana bi düzen oluşturdu Allah seni inandirsin çocuk gece deliksizuyumaya başladı gündüz uykularını ayağımda yapmayı bıraktı normal zamanda kinden daha derin uyuduğu için mutlu uyaniyodu 2 kere gündüz uykusu uyuyodu 1er saatten ilkinde temizliğini yapıyorum akşam üzeri olan uykuda da yemeğimi yapıyorum çocuk uyanıkken de boş kalıyorum çocuğu yere oyun alanına bırakıyorum o kendi oyuncaklarıyla 1 2 saat oynuyo oturuyo yüz uytu sırt üstü yuvarlaniyo emeklemeye calisiyo bi yerlerden tutunup kalkiyo brnde o ara keyif yapıyorum dinleniyorum yemek düzenimiz oluştu saatinde yemeğini yiyo geri kalan zamanlarda da aktivite yapıyoruz çok şükür uyku düzeni yoluna girince herşey yoluna girdi
0 oy
(9,080 puan) tarafından

GaysaN mobilya tarzi olabilir bence

image

(9,080 puan) tarafından
Tek kisilik duvar yatak yazan sadece yatak acilip kapanio dusey sekilde. Bence yaget kulkanisli
(819 puan) tarafından
Ya ben bu tarz şeylerden çok korkuyorum kapan gibi sanki
(9,080 puan) tarafından
Ben ikinciyi dusunmuyodum
Kizima  alti dolap ust yatakli ev seklinde yatak almiatim simdi ikinci ildu ikis seneye bunlardan almayi dusunuyorum birbininkinde  yatak kapaliyken calisma masasi digerininkinde yatak kapaliyken koltuk ikili olmus olucak planima gore oda yallgayet kullanisli olur:) cok korkunc degil ya
(819 puan) tarafından
Ben biraz paranoya ve paniğim sanırım şunlara bakınca varya aklıma gelen ihtimaller insanı deli eder Allah esirgesin :(
Allah gönlüne göre versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 583 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy