0 oy
319 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,061 puan) tarafından

Hanımlar ben migde bulantısı yüzünden prillam dr kullanıyorum yatarken 2 sabah 1 şeklinde ama ben bütün gün uyuyorum buyuzden gözüm açılmıyor bi yan etkisine bakıyım dedim ciddi yan etki diyor ne yapamam gerek acile mi gidiyim napiyim o ilacj icmeden duramıyorum 2 gün ilacım kalmamıştı hiç uyumadım baya dinctim dün başladım bugün tüm gün uyudum kizim var gözümü acıyorum ona bakarken içim gidiyor bu durumu yaşayıp başka ilaç verilen oldu mu acaba

image

3 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Ben o ile başlayan dil altı bı ilaç kullanmistim. Ama özel aliniyo. İlk 3 ay onunla geçti. 180 TL ye almıştım. Hiç yan etkisi olmadi. Dr umun tavsiyesiyle tabi
(4,061 puan) tarafından
Korktum bugun bende artık okadr uyku normal değil yani kızımla 3 de uyuduk 7 de kalktık ve şuan gene uykum geldi hiç uyumamış gibi çok bunaldım bu durumdan
(1,101 puan) tarafından
Sen Dr unla görüş. İsmini inan hatırlamiyorum ama O ile başlıyordu. Onu kullanabilirsin.
(4,061 puan) tarafından
Tamam canim görüşeyim yarın olmazda bi teşekkür ederim
(1,101 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zofer kullan canım bulantı ilaci hamileler icin
(4,061 puan) tarafından
Onu ilk gebeligimde çok kötü olduğum için kullandım ben ama şimdi doktora demeden bisi yapmak da istemiyorum riskli gebelik bide
0 oy
(872 puan) tarafından
Onu bende kullanmıştım canım ve bende aynı senin gibi gözümü açmadan baygın gibi uyuyordum sonra içmedim bıraktım 
(4,061 puan) tarafından
İçmesem kusmaktan bitkin düşüyorum Hay allahim napcam ben ya
(872 puan) tarafından
Bende öyleydim canım ama ilaç alınca hem kafam kalkmiyordu hemde gözüm açılmıyordu kusmak daha iyi kus öyle insan afedersin m.la dönüyor
(4,061 puan) tarafından
Öyle canim içmedim dün akşamda bu sabahta ama mahvoldum napcm bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 467 göst.
10 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 935 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,134 göst.
30 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Magnoliaa (6,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 788 göst.

Kategoriler

1,493,552 soru

24,402,184 cevap

350,224 kullanıcı

...