0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (4,993 puan) tarafından

Kalacak yerimiz olmadığı için havalar da çok soğuk olduğu için esiminde israriyla dün İstanbul a geldik ve cok huzursuzum gece sürekli uyandım gündüz rahat oturamıyorum en ufacık bir seste zipliyorum artık kendimi çok kötü hissediyorum heralde en kısa zamanda tekrar Malatya ya döneceğim enazindan orada disardayiz burada evin içindeyiz eski bina sürekli kafamda kurup duruyorum deprem olsa ne yaparım çocukları alıp nasıl aşağı inerim diye

Google haberlere bakamıyorum İstanbul İzmir depremi eli kulağında diye 
Allah im sen bizleri affet yarabbim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Amin ablacım Amin Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah :(

(4,993 puan) tarafından
Amin bitanem benim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hepimiz öyle tedirginiz canım Allah yardımcımız olsun
(4,993 puan) tarafından
Amin insallah kuzum ❤️
Sen şuan nerdesin
tarafından
Şanlıurfadayim canım tokiye taşındık evimiz hasarliydi
0 oy
(22,404 puan) tarafından
Allah korusun da hemen bugün yarın beklemiyorlar İstanbul depremini. Yıllar içinde bekleniyor. 
(4,993 puan) tarafından
Eli kulağında diyorlar
Maras depremiyle İstanbul depremini Naci görür aynı zamandan beri uyarıyor Rabbim esirgesin korktugumuza ugratmasin insallah
(22,404 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(276 puan) tarafından
Hepimiz aynıyız canım diken üstündeyim gece uyku yok. Ama böyle de yaşanmaz Naci görür 7 yıl veriyor 7 yıl içerisinde %75 %85 olacak diyor ama ne zaman belki 1 yıl sonra belki 7 yıl sonra belki daha fazla Şener üşümezsoy korkulacak hiçbir şey yok diyor maksimum 6.5 şiddetinde olur o da birkaç yıl sonra diyor Ahmet Ercan 2045'ten önce deprem olmaz diyor Celal Şengör ona kalırsak yandık ona hiç inanmıyorum zaten yani kısacası deprem ülkesindeyiz nerede ne zaman olacağını bilemeyiz ben de çok korkuyorum eşim gece çalışıyor gece kızımla tek kalıyorum ne yaparım ne ederim düşünmekten kendimi alamıyorum ama sonra bakıyorum ki sadece kendimi yıpratıyoruz Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı olsun
(4,993 puan) tarafından
Bunla yatıp kalkmak bizi deli edecek zaten
Nasıl kendimizi toparliycaz hiç bilmiyorum
Rabbim yaşatmasın insallah
(276 puan) tarafından
Amin canım inşallah.topluca bakirkoye gidecez galibaherşeyden nem kapar olduk 1bucukta uyandım uçak geçti aha bu niye geçti neye ses çıkardı oturdum onu dusunuyorim şimdi

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,605 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Turkiye1234 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 330 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
0 oy
8 cevap 374 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,719 soru

23,975,425 cevap

326,273 kullanıcı

...