0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Hanımlar koridorda böyle bir alanım var objeler alıp düzenlemek istiyorum ama hem aynı olmasın ama birbiriyle de bir bütün oluşturan objeler istiyorum her rafa alakasız şeyler koymak istemiyorum önerebileceğiniz nesneler ya da bakabilevepim siteler var mı (instagram üzerinden öneri yapmayınız instagram kullanmıyorum) şimdiden teşekkür ederim sağlıklı günler 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim hanımlar iyi günler :) 
-Reklam-
+2 oy
(2,764 puan) tarafından
Bence kapattırmalısn böyle hoş durmuyor hem birşeyler koysan kalabalık göz yorucu duracak
tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Tamda yazmak istediğini yazmışsınız
+2 oy
tarafından
Oranın temizlemesi baş olmaz, ayrıca obje vs için estetik durmaz çok dağınık olur. Bir kapak yaptır al sana kiler mis gibi. 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Obje alan için bence büyük bir alan obje + çerçeveli fotoğraf + kitap olabilir sadece obje için aşırı büyük bir alan 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Bence kapak yaptır biçime ıvır zıvır koy canım 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Her evde olmasi gereken bi yer bence. Ben olsam ayakkabilik olarak kullanirdim kapak yaptirip. Su an ayakkabilik arayisindayim bende tam :) 
tarafından
Orası ayakkabılı olmaz :) teşekkür ederim İnşaAllah bulursunuz siz de
(1,103 puan) tarafından
Neden olmaz kiz kapi yanina mis gibi :D
tarafından
Çelik kapının yanında değil çelik kapı 3 metre kadar geri tarafta resimde öyle çıkmış arada sağ tarafa doğru salon var orası çamaşır makinesinin yan tarafında borular var üstü kapatılmış üstüne de bu raf yapılmış hemen sağ tarafı çamaşır makinesi üstü de Bi rafa deterjan bilem ne koydum üstü hep kitaplık cam kapaklı
(1,103 puan) tarafından
Aa anladim canim havlu falan koyabilirsin rulo yapip ama kapak sart illa ki dagibik gorunur. Deterjanlarin ev ici terliklerin falan koyulabilir
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Orada çelik kapı gördüm kız orası ayakkabılık ya Allah canıni almaya 
tarafından
Hayır ayakkabılı değil orası altında borular var o kapatılmış üstüne burası yapılmış hemen yanı camlı raf altı çamaşır makinesi
tarafından
Çamasır makinen varmıs kapak yaptır bence içine havlu deterjan yumusatıcı tuvalet kagıdı falan koyabilirsin
tarafından
Çelik kapı 3 metre falan geride resim eöyle çıkmış yan tarafında kapaklı Bi kısım var çamaşır makinesinin üstü odaya deterjan bilmeme ne üst raflarına da kitaplık koydum
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Kapak yaptırmalısın ve altını dolap şekilde üstünü de böyle kalması daha iyi olur en azından mesela mont olur ayakkabılık olur yaptığın zaman daha güzel olur bence benim düşüncem bu çünkü kapı yanı böyle olur başka bir odada olsaydı başka yerde olsaydı belki bir şeyler olabilirdi
0 oy
(1,524 puan) tarafından
Ayakabilari hayal etdm orda
0 oy
(3,999 puan) tarafından
Kitaplık olabilir arkadaşlar aynalı kapak yaptırsan yada mıtfak için ıvır zıvır koymak için 
0 oy
(402 puan) tarafından
Tozunu almak beni çok zorlar ben kullanamam açık onun için. Ama kapatmak istemiyorsabızda sevdiğiniz bir filmin kitabın objeli konula bilir. Mesela ben harry potter çok severim o objeleri kitaplarını falan koyardım. Yada çocuklar lego çok seviyor yaptıklarını koyabilirdim.
tarafından
Harry potter değil ama fikri çok sevdim teşekkür ederim
(402 puan) tarafından
İnşallah içinize sinen objeleri bulursunuz.
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Benim böyle bir dolabım olsa kapak taktırıp ayakkabılık olarak kullanırım objeler için ziyan edilmez bu dolap 
tarafından
Oldukça büyük vestiyer artı ayakkabılık var burası resimden öyle çıkmış ama mutfak kapısının ön tarafına yakın çelik kapı 3 metre geride arada salon a giden kapı var
(7,808 puan) tarafından
Yinede kapattır bunu bence mutfaktaki fazlalıklarını bile koysan yerin açılır.
0 oy
tarafından
Hevesini kırmak istemem ama kalkıyorsa eğer Onun için başka bir yer bulabilirsen çok iyi olur bence böyle çok sıkış tıkış duruyor. Bir de aksesuarları da koyunca daha yoğun görünür bence. Ama böyle kullanırsan 3 çeşit boyutlu mumlar alabilirsin üç maymun alabilirsin dekoratif kitaplardan koyabilirsin. Değişik şekillerde çerçeveli fotoğraflar koyabilirsin. 
tarafından
Duvara monte edilmii şekilde altında boru kapatılmış üstüne de boş durmasın dşye raf şeklinde koyulmuş hemen sağı alt çamaşır makinesi üstü cam kapaklı  dolap cam plakalı dolaba alt rafa deterjan üstlere kitaplarımı koydum ama burası çok boş kaldı
tarafından
Çok kalabalık duruyor kapattırıp kullanabilirsin
0 oy
(23,417 puan) tarafından
Kitaaaaaapppp kesinlikle ve çiçek
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Kesinlikle full aynalı kapak yaptırıp içine fazlalıkları koymalısın
0 oy
(295 puan) tarafından
Orada yapay yada canlı çiçekler olabilir saksı içinde bi iki tane de uyumlu obje olsa o da ayrı hava katar koridora diğer türlü kullanıma kapak yaptırmak lazım yoksa göz yorar ne koysanda 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 160 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde Asabii (812 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 217 göst.
27 Mart 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 399 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 144 göst.
7 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (6,093 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,235 soru

24,069,553 cevap

330,547 kullanıcı

...