0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (7,980 puan) tarafından
8 aylık oğlum 7 kilo iki aydan beri aynı kiloda mama+ meme+ek gıda olarak devam ediyoruz gündüzleri hap kulandigim için ful mama geceye süt te birikmiyir artık sütümde gidiyor sanırım yavaş yavaş ☹️ mamayı bı fazla ver dedi Dr ama zaten yarim saate bir 150 ml mama içiyor bazen daha fazla ayriyetten ek gidada veriyorum ama işe yaramıyor sanırım ne yapicam ben ya nasıl kilo alacak bu 

6 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Boyu uzuyorsa boya veriyordur 
(7,980 puan) tarafından
Temiz kuzum hepsi allha şükür ama sıpa kilo almıyor ☺️
(6,077 puan) tarafından
Allah Allah yani yarım saatte bir 150ml içiyorsa alması lazım. Kız oğlum 14 aylık olacak aha inanki okadar mama içiremem
(7,980 puan) tarafından
Anam bende anlamadım töt kadar cocougun nasıl midesi var :D
(6,077 puan) tarafından
Hahahahaha :D kız benim eşimde zayıf ve uzun ama gerçekten 2 kişilik yiyor o yemek nereye gidiyor hiç kimse anlamıyor shshsh
(7,980 puan) tarafından
Hahah aynı benim oğlan :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Neden 8 aylık çocuğa yarım saatte 150 ml mama.

Nasıl midesi kabul ediyorki
tarafından
O kadar mama verince ek gidaya yer kalmiyodur ek gidayi az aldigi icin kilo almaz her mama her bebekte kilo yapmaz bence doktorun boyle tavsiye ediyorsa o doktoru degistir nacizane tavsiyem mamaya degil ek gidaya agirlik ver
tarafından
Hiç kızma darılma yanlış besliyorsun çocugu. 8 aylık bebek yarım saatte 150 CC mama icmez icmemeli. Mamayı sadece uyku saatlerinden önce ver. Onun ağlaması aç olduğu için değil bir sıkintisi olduğu için yada alışkanlıktan olabilir. Çareyi biberonu ağzında gevelemekte bulmuş. Yani imkansız bir çocuğun böyle içmesi
(7,980 puan) tarafından
Ah kuuzm bı bilsem de da daha sık mama ver diyor vala anlamış deyilim
tarafından
Anlaşmasi vardir belki mama markasiyla yoksa bir doktor bu kadar sık mama tavsiye vermez bence hasta eder cocugu yarim saate bir mama mi verilir sem iyi arastir canim
(7,980 puan) tarafından
Hangi mamayı yeidgini sormadı canım bilmiyor yani
0 oy
tarafından
Merak etmeyin zamanla alacaktır yemek saatlerinizde biraz etkinlik katarak eğlenceli hale getirebilirsiniz eminim o zaman birazcık daha olsa yemeye başlar 
(7,980 puan) tarafından
Yemesinde hiç bı sorun yok kuzum ama kilo almıyor masallha herşeyi yiyor
tarafından
O zaman hiç sıkıntı yapmayın daha küçükler zamanla alır
(7,980 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(347 puan) tarafından
bebelac ve aptamil cok kilo yapiyor ben iki saatte bir veriyorum kizima onun disinda ek gidayi bir iki kasik ancak yiyiyor zorlama ama asla sonra hic yemiyorlar 11 aylik benim kizim
(7,980 puan) tarafından
Zorlamiyorum masallha severek yiyor abtamil kulaniyorum zaten ya
(347 puan) tarafından
bebelac dene o zaman canim aptamil bitince bir iki ay
(7,980 puan) tarafından
Olmasa öyle yapayım cnm teşekkürler ❤️
0 oy
tarafından
sağlığı yerinde ise niye kiloya takılıyor sun kilo alsa ne olacak 
(7,980 puan) tarafından
Kuzum gören 5,6 aylikmi diye soruyor yüzü kaşık kadar kaldı
tarafından
bak kendine ve çocuğuna yapacağın en büyük iyilik çevrendeki hiç kimseyi takmamak millet konuşuyor cahillik akıyor kilo bir marifet değil benim oğlumun kilosu yaşına göre uygun ama ben biraz daha zayıf olsun isterdim çünkü çok çabuk göze geliyor lar o kadar zihniyetsiz bir topluma sahibiz ki oğlumun ayına göre kilosu normal çok ne az biz eltim in düğününe gittik eltimin yengesi Allah tan kokrkmamış kız bunlar ne yedirip içiriyor bu çocuğa bu kadar kilolu diyor arkamdan 3 aylık bebeği ile 11 aylık oğlumu kıyaslıyor normal olunca kem gözle bakarlar zayıf olunca iğneleyici laflarını söyler ler yok küçücük yok vitaminsiz bence takma kafana sağlığı yerinde ise doktorlar normal diyorsa takma kafana olan sana ve çocuğuna olur
0 oy
tarafından
Doktoruyla görüştün mü cnm o ne dedi 
(7,980 puan) tarafından
Görüştüm canım mamayı siklastir dedi daha nekadar *** sık vercem bende bilmiyorum zaten yarimsaate bir saate bir yiyo
tarafından
E buna rağmen kilo almıyorsa sebebini en iyi doktorun bilmesi gerekiyor neden net bisey söylemiyor ki yaa
(7,980 puan) tarafından
Herşeyi iyi kuuzm tahlileri filan ama kilo almıyor
tarafından
1 aya yakın bekle eğer olmazsa tekrar bi doktorla görüş belki yavaş alan cinstendir senin minik
(7,980 puan) tarafından
Az öyle sıpa ya : d

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 567 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayan (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 799 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Medine18 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,892 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafirrr (3 puan) tarafından soruldu