Yoruldum valla her seyden her kesden burda bir ay bile kalmadı sezeryanma ama ayakda duracak halım yok artık canm acıyo bir tek evime gidib her seyi geride bırakmak söylenilen her sözu yasananları geride bırakmak isdiyorum. Yanı fısdığımı kucagma aldığımda gececekmi hepsi unutacakmıyim annemin bana tavrini kusmesini babamın aylar önce ölsem kabrime gelme demeyini. Teyzemin bir hafda öncesine kadar namussuz demesini cocukluk sucumu yuzume vurmasını. Teyzemin buyuk kızının aldıgı elektrikli supurgeyi bi edayla geri isdeyib kusmesini dayımlar ninemlerin benden kusub arkamdan ko usub beddua etmesini yoruldum deyeceksuniz ki napdın bu kadar yalnız cicuklugmun maduruyum ben babamın gunahları yuzunden yıllarca konusmadım annem ayrıldı simdiye kadar dayımlarda onlarda bana sen bak dediler ben usdemedim kocam kendi babasını ayırmıs ben isdemedom diye her kes dusman kesildi bana her kes bi sevinemedi hamileligme bebeyme uzuluyorum sinir gasdası doğacak kendimi aff edemiyorum keşke yeniden olsa hic birin takmazdım öluyorum azabdan artık
Ben varım gel bana sığın ❤
Kendini bu kadar üzme canım bunlar hep geçicek bebeğini kucağına alinca sabret
Kıyamam kuzum rabbim yardımcın olsun canım zor bir durum ama bebeğini düşün her şeyi bir kenara bırakıp canım
ah canim bi bebegin dogsun telaşın başlasin o zamn anlayacaksin ne kadar bos seyleri uzuldugunu kafana taktigini. sende bi aile olacaksin anne baba olacaksiniz onu buyutme telasi hastalanacak korkacaksin yuruyecek konusacak okula gideck derkn herseyi herkesi unutacaksin. bosver umursama kimseyi onlar gelip gec8ci esinle mutlu olmaya huzurlu olmaya bak inan esin yaninda oldugu surece kafanda hayatinda cok raht olacak
Canım yaşadıkların çok zor özellikle hamileyken daha zor. Ama hepsinin bir gün gececegini düşün. Bebeğin için azap çekme. Elinde degildi üzülmemek. Kim olsa strese girer.
Bizim annelerimiz de strese girdi. Kimi yokluktan kimi zorluklardan. Biz sinir hastası olarak dogmadık ama. Kendini toparla. En önemli şey sen ve bebeğinin mutluluğu
1,487,126 soru
24,311,435 cevap
344,764 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın