Kızlar 31 aylik oğlum var bebek dönemi çok kötüydü taa haziran da doğum gününe kadar sonra biraz biraz iyi oldu ama şuan asla kendimi yetmiyormuş gibi hissediyorum çok yaramaz çok kırılgan oyuncağın birini alıp diğerini bırakıo asla yerinde durmuyor 1 saniye bile hiç mi yorulmuyor anlamıyorum . Empati kurabiliyor aynı anda çok zeki dilinden her şeyi anlıyorum ama çok bağırıyor ve bu aralar elinde ne varsa fırlatıyor bize vuruyor eskiden dur desem dururdu ama artık asla durmuyor çocukları dövüyor bebekleri çok seviyor anne kardeşim beşikte dio sallıyor boş boş bi yandan çocukta düşünüyorum ama !bunuda yazacaktım aradan cikartyim deprem korkusundan cocuk yapmak istemiyorum içim daralıyor istanbulda oturuyorum tavsiye fikir lutfen paylasirmisiniz )))
Haziran bebeleri hep hareketli galiba kizim 20 aylik bir dakika durmaz yerinde yatarken bile kıpır kıpır. 3 yaş sendromu olabilir huyları değişiyor bizim ki de 2 yas sendromuna girdi çok aksileşti. Bol bol aktiviteler yaptir canim gerçi ikizler burcu cabuk sıkılıyor herşeyden
1,486,327 soru
24,299,752 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın