0 oy
751 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
arkadaşlar yahudilerin başlattığı ve müslümanların MÜBAREK CUMA sini hedef aldığı ve indirimlerle alışveriş algısıyla müslümanları bu tuzağa çektiğini bilin anlatin duyurun elinizden geldiğince gerekirse yılın son iki ayı bu indirimlerden alisveris yapmayin yahudilerin bu oyununa aldanmayin iyice arastirisaniz anlarsiniz neden pazar gunu degilde neden cuma diye düşünün ne olur sefa merve de kalkmış biliyor tabi sırf bu pastadan pay alabilmek için bereketli cuma. diye adlandırmış yazıklar olsun yahudilerin uyguladığı bi çok manipülasyon başarılı olmuş maalesef 

tekrar diyorum asıl adı kara cuma ama islamiyette MÜBAREK CUMA vardır arkadaşlar okuyan dinleyen düşünen her arkadaştan allah razı olsun 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yapılan bir indirim de yok ayrıca fiyatı yükseltiyorlar sonra indirim yapıyorlar halbu ki aynı fiyata satıyorlar ama bizim milletimiz inanıyor ne yazık ki 
tarafından
insan olarak türk milleti çok temiz ve mert insanlardır ne yazıkki duyunca kanıyoruz ama işin aşkı çok farklı böyle böyle başlıyor zaten yozlaşma mesela "kaka" bi sahabenin ismiymis yillar once duymustum burda bi arkadas paylasti sağolsun bunun gibi belkide çok. var
tarafından
Evet canım malesef Hristiyanlaştırılmak istenen Bi ülkeyiz ama elhamdülillah Müslümanız
tarafından
çok haklısın canım benim dediğin gibi hepsi oyun aslında inanıyoruz uyuyoruz elimizde olmadan rabbim korusun çok şükür müslümanız elimizden geldiğince de  bilinçli olmaya çalışıyoruz
tarafından
Aynen canım rabbim doğru yoldan şaşırtmasın
tarafından
aminn kuzum cümlemizi inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
aynen canim doğru diyosun
tarafından
hepsi sırf ticaret peşinde aynı noel gibi paskalya bayramı gibi türklerinde yani müslümanların çoğunluk olduğu yerler de kutlamak yaygın olacak hatta tepki verenler azınlıkta olacak
tarafından
he ya noel kutlamakta olay oluyor artik camlar suslemeler cam altina hediye birakmalar falan
tarafından
kapıya da kapı süsü asmalar :)))
tarafından
çocuklara noel Baba kıyafeti giydirip kendilerinin kirmizi don giymeleri
tarafından
hee bak oda var dimi kırmızı giymeler kırmızı donlar satışları artıyor.hep
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Evet geçen seneye kadar kara cumaydı insanların bir kısmı tepki gösterdiği için bu yıl ismi efsane oldu milletimiz alışmış kandırılmaya aslında yok öyle bir indirim 
tarafından
allah razı olsun bak ne güzel unutmamissin dediğin gibi canım tepki aldı para az dondu diye kalkıp böyle isim uydurdular lanet olsun öylelerine insanları kandırmak olmuş hep amaç halbuki indirim yok yani
(1,884 puan) tarafından
Cümlemizden allah razı olsun canım stokta kalanları bitirmeye çalışıyolar afedersin milleti enayi gibi kandırıyolar işte
tarafından
hep bu büyük dev markaların diğer markalarla kar ve ciro pesinde kosmasindan oluyor ne oluyosa hatta buna islami kıyafet satan mütevazi markalar da eklenmiş
0 oy
tarafından
İndirim yapmıyorlar ki zaten ilk fiyatı yüksrltiuorlar sonra aynı fiyatına sokuyorlar 
tarafından
aynen amaç zaten o gün inşaları o yola itmek neden pazar değil de cuma yani
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Geçen sene kara cuma Black friday adıyla indirim yaptı her yer. Tepki alınca bu sene efsane cuma, bereketli cuma, muhteşem cuma dediler. 

Ama ben alışveriş yaptım indirimler güzeldi ve eksiklerimi aldım.. Kara cuma vs düşüncesinde değilim sadece indirim vardı ve alışveriş yaptım. Bu yönden bakıyorum ben bu olaya
tarafından
amaç zaten o canım yapılan alışverişlerin sayısını kullanım miktarını yapılan karı hesap ediyorlar hatta belkide ülke ülke yapılan kar oranlarını hesaplayıp yarış içine giriyorlar şimdiden yapmışlar planını amerika da bilmem kaç trilyon harcanması bekleniyormuş türkiye de zaten o yolda yakın zamanda insanlar sırf bunun için yılın son ayını kara cumayı bekler
(1,390 puan) tarafından
Doğrudur canım Allah sonumuzu hayır etsin
tarafından
amin canım benim
0 oy
tarafından
Geçen yildan beri var bu durum sadace bu mu ? Klavyemizde amin insallah derken kullandığıniz ( ben kullanmıyorum ) iki eli birlesik emoji o da bize ait deil haberiniz olsn Hristiyanlara özel bir emojii
tarafından
Kesinlikle pıtırcık
Canım hani koniciva ederken ellerini bir araya getirip yapiliyo ya o emoji hristiyan ozentiki
tarafından
aaa şimdi anladım ben ama bizlerde onu dua etme diye sanıyoruz dimi tmm anladım canım allah razı olsun valla
tarafından
Bizim duamız elleri açıp semaya yönelmek onlar gibi deil yani :)
Bir de bu emojiler yüzünden insanlar konuşmayı tercih etmiyo reklamcı olarak söylüyorum :))
Dikkat önemli
tarafından
aynen öyle kız bende farkettim emmiler resmen kelimelerin önüne geçti bişey ifade etmek yerine onu anlatan emojiyi koyuyorlar yeterli gibi sanki :))
tarafından
Aynen oyke kuzum malesef böyle
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Kara cuma olayında haklısın fakat indirim yok diyorsun onda yanılıyorsunuz.. Normalde 4 tane paket bez yerine 8 tane aldım o fiyata ve daha bir sürü şey fiyatını normalde bildiğim indirim olan. 
(10,041 puan) tarafından
Meltem doğru dedin canım mantıklı bir daha öyle yaparım:)))
tarafından
Ben hep öyle yaparım ramazan da da herşey çok pahalı mesela ramazandan 1 ay önce herşeyimi alır depolarım
(10,041 puan) tarafından
Akıllı kadınsın vesselam:)))
tarafından
Artık sizde bendensiniz hadi bakim önümüzde ki bayram görim sizi :) =)))))))))
tarafından
öyle yapmak lazım gerçekten basedilmez yoksa bunlarla hepsi bi fırsat bekçisi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
22 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde herseyguzellolacak (126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,665 soru

24,172,529 cevap

335,917 kullanıcı

...