0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (656 puan) tarafından
Şu sıralar sürekli eşimle yeniden evlenip gelinlik giydiğimi görüyorum. 5-6 defa oldu artık. Bu gece de yine düğünümüz vardı, gelinlik giymişim yağmur yağmış, ayakkabım çamur olmuş değiştireyim diye telaş yapıyordum. Bu kadar üst üste aynı rüyayı görmek normal mi?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende tam tersini görüyorum arada başkasına veriyorlar beni ama ben hiç istemiyorum çünkü eşimi çok sevdiğimi söylüyorum

Allah hayır etsin inşallah 
(656 puan) tarafından
Amin. Eşimle evleniyorum ben hep. Oğlum var 16 aylık, onu uyutup düğünümüze gidiyoruz
(132 puan) tarafından
Onu uyutup düğünümüze gidiyoruz :D çok güldüm ya allah hayr etsin inşallah
tarafından
Ayy çok komik。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。
(656 puan) tarafından
kulağa komik geliyor evet :) Ama düşününce acaba biz bir anda ölüp gideceğiz oğlumuz kalacak mı ihtimali geliyor aklıma :( Allah'ım korusun, onu bizsiz bırakmasın
tarafından
Allah korusun iyiye yoralim
Eşinle cocugunla çok çok çok mutlu olacaksınız çok huzur bulacaksiniz sağlık içinde hep birlikte mutlu olacaksınız inşallah
(7,035 puan) tarafından
Ahahah hakini helal et baya güldüm annelik işte ruyada bile aynı uyutup ne yapacaksan o an yapıyorsun ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah hayra çıkarsın 
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Ohoooo ben yüzlerce kez evlendim senelerdir kocamla :D evlenip doğuma gittiğim bile oldu rüyamda :D ama o hep eşimden kaynaklı eşim soktu aklıma 70 yaşında eğer sağ kalırsak tekrar düğün yapacağız :D istedigimiz gibi olmadı bazı nedenlerden kaynaklı psikolojik benimki :D

İlgili sorular

0 oy
84 cevap 2,190 göst.
18 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 865 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Havin06 (3,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,824 soru

24,130,375 cevap

333,997 kullanıcı

...