0 oy
428 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,974 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir yer de okumuştum  Hz. Ömer döneminde deprem olmuş herkes ey Ömer  deprem oldu ne yapalım diyorlar namaz kılın  tövbe  edin  helallik  isteyin  çünkü  depremler zulümden   zinadan dolayı oluyormus  ne  guzel söz 

3 Cevaplar

+3 oy
(16,785 puan) tarafından
Namaz kılmak tövbe etmek için aslında depreme gerek yok keşke bunu unutmasak 
(6,974 puan) tarafından
Aynen cnm bazılarına  gerekiyor  iste
-Reklam-
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Hepimiz kilsak ne güzel olur. 
0 oy
tarafından
Ben başlıcaktm amelliyat oldm yatıyorm canm inşallah bir kaç güne iyileşince başlıcam 
tarafından
Çok saol ceylancım allah razı olsn ❤️ rabbim hasta olan herkeze şifa versin inşallah
(6,974 puan) tarafından
Cnm geçmiş olsun   sende de helikobakteri  mi vardı midende genelde o mide hastalığına  çeviriyor
tarafından
Hyr kuzum hiçbir belirtim yoktu ne ülser ne yanma , geçtiğimiz ay bir gece rahatszlandm ölüyorm kalp krizi geçiriyorm sandm hastaneye gttik zehirlendiğimi serum ilaç ve ağrı kesici iğne yaptılar canm eve geldim verdikleri ilaçları kullandm biraz iyi oldm bir kaç gün sonra gene aynı şikayetle gttim araştırmaya gönderdiler miğde kanseri olduğumu öğrendm kardeşlwrim ve babamada tedbir amaçlı baktılar çok şükür onlarda bişey yok sadece bnde var başlangıç olduğunu aöylediler amelliyat oldm canm miğdemin her kesiminde yokmuş başlangıç ksıımlarında varmş erken teşhis edildi çok şükür
(1,404 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin canım
(6,974 puan) tarafından
Bende  göğsüm de yanma vardı  doktora gittim reflu var dedi helikobakteri  diye bir bakteri ilaç verdi kullandım gecti bence cnm sende o bakteri varmis ama sonra kendisini  göstermiş

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 112 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde MerakliBoncuk (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 828 göst.
6 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Ferideeeee (536 puan) tarafından soruldu
+5 oy
6 cevap 434 göst.
18 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde ..isa (1,699 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 197 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Cnn (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,434 soru

24,072,336 cevap

330,742 kullanıcı

...