0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (3,402 puan) tarafından
Tam yol kat ettik öğrendi diyorum ağzıma ediyor o gün valla usandım,, yazdan beri uğraşıyorum şimdilerde söylüyor artık onda sıkıntı yok ama şunu öğrendi çişi gelince lazımlığa gidiyor ama pantolonu indirmiyor indirmwyede izin vermiyor  üstüne yapıyor büyük tuvaletinde öyle değil hemn tuvalete koşar ama çişi pantolonu indir yap diyorum anlatıyorum ama artık sinirlerim hopluyor bugun 5 oldu lazımlığa oturuyor ama üstüne yapıyor indirmiyor deliriyorum nasıl düzelecek valla çok çok sinirliyim artık, güzellikle söyledim olmadı kızıyorum olmuyor delirecem ya

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Genelde 2 bucuk yasinda ogreniyorlar. Zorlama bi kac ay gecsin cnm
-Reklam-
0 oy
(163,303 puan) tarafından
hazir degildir zorlama bi sure
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Daha zamanı vardır biraz daha bekle ne kendine nede çocuğa eziyet etme 
0 oy
tarafından
1 ay once bende nıyet ettım bezı sanah cıkarttık ılk hevesle tuvalete gıttı ben aparat taktı tuvalete doktor lazımlıgı ıstemedı dıye, 10 dakıkada 20 kere cısım geldj dıyıp oturduk nerdeyse ama kalkınca ustune yapıyordu, oglene dogru artık asla tuvalete gıtmıcem bananr demeye basladı en son da ustunu cıkarıp koseye kaka yapmasıyla son buldu, hemen doktorunu aradım daha hazır degıl demek kı bezını takalım dedı, gerı taktık, cocugu zorlamaya gelmez ınan, bezı bıraksın derken kabız olur cocuk
(3,402 puan) tarafından
Kabızlık sorunu yok şükür onu söylüyor ama çişi çözemiyoruz sürekli yeni bir huy bekliyor
0 oy
tarafından
Kaç aylık bence bu kadar yol katedip pes etme bi oyuncağını rol model yapsan giydirip tuvaleti geldi diye çıkartsan 
(3,402 puan) tarafından
2 yaşında ya başta çıkarıyordu 3 gündür bunu akıl etmiş üstüne yapıyor baya yol aldı ama sonu gelmiyor
0 oy
(672 puan) tarafından
Kaç aylık bnce zamanı değil gibi
0 oy
(729 puan) tarafından
Yaz dan beri mii :O bi 6-7 aydır wc eğtimi mi veriyosun. Birde 2 yaşında demişsin ne zaman başladınız eğitime 
(53,796 puan) tarafından
cok cok erken baslamis
(729 puan) tarafından
Yani evt bende öyle düşündüm ama işte bazıları da yapıyor ya 1 buçuk yaşında eğtim fln. Şimdi onu belki oyuna çevirmiş baksana lazimligin önüne gidip de donunu indirmemesi. Ha birde söyle bisey var annesi neden indirmiyor madem lazimliğa kadar gidiyor da
(53,796 puan) tarafından
belki çocuk elletmiyordur ben yaparım ben bilirim egosu cok oluyo sipalarda
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Canim bizim ilk iki gun oyle gecti sonra lazumligin yanina sevdigi oyuncaklari tasidim orda kaldi hep. Bozuk para,hamur ,hayvanlar falan o sekilde tesvik ettim.
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bencede var ondan bitane doktor 3 yaşına geldiğinde bssla dedi çünkü çişi bırak konuşmaya inat ediyor çok zorluyor beni biz bıraktık şuan 27 aylik biraz daha geçsin yazın başlıcam gene
0 oy
tarafından
Kaç aylık canım yazın gelmesini bekle bence demek ki daha erken. Benim de bebeğim 28 aylık haziranda başlayacağız inşallah 
tarafından
Sabah uyandığında bezi kuru kalıyor mu canım
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Kaç aylık kuzum 
0 oy
tarafından
En zor süreçlerden bi tanesi Allah yardımcın olsun 
0 oy
(53,796 puan) tarafından
kız mi erkek mi erkekse pet siseye dene yaptirmayi
(3,402 puan) tarafından
Denedim yok diyor yaa, ya ne güzel alışmıştı sürekli yeni huy ediniyor gına geldi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
+1 oy
7 cevap 387 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,940 soru

24,037,283 cevap

328,991 kullanıcı