Mahcup oldum yahu ...
:))
Sizde iyi ki varsınız...
Selam olsun
Yaziyoruz birseyler ama sanırım banladilar son yazdığımı
Diyanetin evlatlik fetvasi ile alakalı birseyler yazmıştım..
Vallahi cesur olmalıyız donanımlı olmaliyiz yoksa sapik da derler bize ... çağdışı da derler kendi geeceklerini yoksayarak ...
Ya arkadaşlar kurban olayım verilen fetva da büyüt besle al koynuna demiyor ...ne sapıklığı kaldı bu müslümanların ne onuru ne şerefi...
Mahrem olur diyor... evladın gibi olmaz bilesin diyor ...mahremiyetine dikkat ederek büyüt diyor ...
Koru kolla muhafaza et İslam üzere yetiştir hayattayken malından ona da pay et diyor...Cennette Resulullah ile beraber olursun diye müjdeliyor.. belki yetime öksüze verdiğin bi tas çorbanın,sildigin gözünün yaşından aldığın eciri bin yıl ibadet etsen alamayacaksin diyor..tesvik ediyor İslam ..
Biz kuluz öyle degil mi ?
Yaratıldık oyle değil mi ?
Bir Yaraticimiz var öyle degil mi ?
Bizi bizden iyi bilir o
İnsanı zaaflarını eksikliklerini nelere meyilli olduğunu
O bilir ...
Ham maddemizi O bilir
İnsanın nasil cirkinlesebilecegini de O bilir
Müslüme'nin dedesini de O biliyordu
Bu sebeple ıslah icin sen begensen de beğenmezsen de kurallar koydu ..
Tesettür dedi..
Kadın erkek fazla bir arada samimi ortam da oturmayin dedi kalpler kayar dedi
Zinaya yaklasma dedi...
Kötü sona varmadan yollari kapatti Mevlamiz...
Din sadece senin duygusal dünyana inmedi şunu bir anla artık...
Kiyametteki son saatteki son insana kadar dinin hükümleri tüm insanlık icin geçerli
İslam budur..
Şerefli müslüman evladı insan olarak fıtratıni bilir Rabbini bilir ve itaaat eder...
Teslim olur..
Ayrıca sapik sizsiniz ulenn..
Din bu
İnanmiyorsaniz
Sevgi pitircikligi yaparak insanın nefsini göz ardı ediyorsanız Pandalara falan inanın kutsayin ne deyim.. yuvarlanıp gidersiniz bee :)))kafa nereye siz oraya
E mi benim sapik olmayangillerim :)))
Kaynak:
https://annelertoplandik.com/forum/13077623/diyanetin-yaninladigi-fetva-hakkinda-dusunceniz