0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Selam kızlar. Bebişlerinize hamileyken az çok içinize kız ya da erkek diye doğmuştur. Hissettiğiniz ile bebeğinizin cinsiyeti uyuştu mu? İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz:>

5 Cevaplar

0 oy
(2,231 puan) tarafından
Ben hep kızım olsun isterdim ama hissettiğim hep erkek di oğlum oldu iykide olmuş aşkın en büyüğünü yaşıyorum elhamdülillah 
-Reklam-
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Valla 3 ündede ne hissettiysem tam tersi oldu
0 oy
(5,294 puan) tarafından
Benimde genelde ne hissettiysem o oldu .hatta doktora gitmeden ismini bile koydum genelde tuttu
0 oy
tarafından
Evet ilk çoçuğum erkekti cinsiyetini 11+5 öğrendim yok hissetmem erkek idi ama kesin kızım olacak demiştim Allah biliyor ya isterdim ki oğlum olsun niye yalan söylim 

2 çoçuğum kız idi erkek bebek hiç hayal edemiyordum hiç aklıma gelmiyordu kız daha baskı yapıyordu hem çok çirkin olmuştum yüzüm sivilce doldu tam aksi oğlumda öyle değildim 
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Ben ve çevremdeki insanlar hep. Kızın olacak falan dediler benim içime de kız geliyordu çünkü kızım olsun istiyordum 16+0 gittim erkek dedi ama hala kız gibi hissediyorum 20 haftada detaylı ultrasona gircem belki orda sürpriz olur kızdır ☺ ama kendimi alıştırmaya başladım erkek diye ama inşallah Hayırlı sağlıklı bi kızım olacağını öğrenirim 

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,330 cevap

336,078 kullanıcı

...