0 oy
2,059 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (347 puan) tarafından
5 aylık bebeğim var uyutup yanımda besige koyuyorum ee besige doğru dönüyorum eşim bana satılmıyor yani benden önce uyuyor satılmasını istiyorum o kadar da dile getiriyorum sizmi sarılıyorsunuz eşleriniz mi 

54 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Ay yok ne sarılması vallahi ben biriyle yatmaya zor alistim. Eşim iki sene sonunda dogu gorevine gitti izne geliyor uc dort ayda bir onda bile alisamiyorum. Uyumadan guzelce iyi geceler diler oper ikimizde arkamizi doner uyuruz. Bence bunun icin kendini hiç üzme. Bazi insanlar temasi cok sever bazilari da hic sevmez. Ben mesela yastığa sarilir uyurum ama insana sarilamam. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke sarılarak uyuyabilsem adamı yatağın diğer ucuna atıyorum o çok istiyor sarılarak uyumayı ama ben bırak sarılmayı yakınımda bile olursa uyuyamıyorum ve bu duruma çok üzülüyorum 
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Eskiden cok sarilirdi bazen nefes alamazdim simsiki sarilirdi ama simdi ben kucuk kizimla yatiyorum oda buyuk kizimla  zaten artik o eski sevgi kalmiyor ya bana gore cocuklar olduktan sonra
0 oy
(7,008 puan) tarafından
Hiç  sıkıntıya  gelemem  o yüzden  sarilmam uykum  çok hafif he sarıldığında  kalkarım kalkınca da yatamam
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Sen ona sarıl canım uyuyabilir bazı erkek sevmez sarılmayı ama biz eşimle aynı anda girdiysek yataga sarılırız ben ona sarılırım biraz arkasından ben dönerim sonra uyku moduna geçmek için o zaman da o bana sarılır
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Yayaga yatinca sarilir  koluna yatarim  uykumuz gelinde anlimdan öper allah rahatlık versin der ben sarilarak uyuymam zaten oyle yapışık ikis gibi ben ogluma dönerim besigine dogru esim arkasini doner uyuruz 
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Neredeyse 8yıl olacak evliyim hep sarilarak uyuruz bensiz asla uyumaz
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Eşimde sarılır bende sarılırım genelde o sarılır ama
0 oy
(132 puan) tarafından

Ben sarilirim sonra rahat edemem elimi cekerim elimi alir ustune koyar :D sarsılmazsam o doner sarilir. 

Illa sen sarilcan ben sarilcam demeyiz yanı 
0 oy
(14,847 puan) tarafından

Kızımı hiç yatağa birleşik yatirmadim eşim uyumadiysa o sarılır uyudu veya arkasını döndüyse ben ama bunalıyorum uzun sürmüyor  :D

0 oy
(18,207 puan) tarafından
Ben çok sarılmam ama eşim sarılır alışkanlık olmuş sarılmadan yatmaz(⁠•⁠‿⁠•⁠) eşin sarılamiyorsa sen sarıl öylece alışır oda 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Ben eşimi çekiştire çekiştire ceviriyorum sarıl banaaa diye sarılıyor uyuyamazsam eğer soruyor dönsem kızmazsın dimi diye :)
0 oy
tarafından
Valla önceden hep  sarılıp uyurduk alışkanlık olmuştu şimdi çocuk olduktan sonra hiraz zor oluyor ama tekrar sarılıp uyuyumqya başladık o sarılır ben sarılırım 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Odann ısısında göre değişiyor canm sıcaksa sarılmaz sernse sarılır
0 oy
(913 puan) tarafından

Ben asla sıkıntıya gelemiyorum yorgan bile bana fenalık geçiriyor yatarken o yüzden genellikle ayaklarımiz birbirine dolaşık yatarız o ayak benim ayağıma değecek :P

0 oy
(3,304 puan) tarafından
O sarilmiyorsa sen saril canim nolacak ki. Sonra ben bebegimize doneyim sen saril bana de. Boyle şeyleri rahatca söylemeliyiz erkekler zihin okuyamiyor malesef
0 oy
(24,397 puan) tarafından
Sarılırız tabiki ama o sarılmıyosa hep sen sarılma canım
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Valla ben öyle uyuyamıyorum 4 yıllık evliyim rahat uyumayı seviyorum eşimde öyle 
0 oy
tarafından
Ben uyurken sarilamiyorum sevmiyorum ne olursa uyumadan önce olur sonra sen yoluna ben yoluma sjdjdjjdd
0 oy
(1,366 puan) tarafından

4 yaşında kızım 5bucuk aylık da oğlum var tepesine çıkar yatarim sarilmasa :D

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 2,152 göst.
0 oy
39 cevap 900 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde PrensimGeliyor (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
+1 oy
7 cevap 302 göst.
24 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Metehannyksl (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,713 soru

24,089,520 cevap

331,682 kullanıcı

...