Beni ayağa kaldırıcak bi atom bomba etkisi olan bişi söyleyin
Portakal mandalina ye nane limon iç
pekmezzz candir gerisii neysee
Portakal mandalina ye
Portakal mandalina ye Saka bi yana canim bol bol c vitamini al bitki cayini cok az miktarda tuket asiriya kacma nane limon gibi yani birde sicak tut ayaklarini sirtina yelek felan giyin..
Grip olma yoluna girdiyse vucut ne yap et engelleyemezsin ama kolay atlatmak icin hastnaeye gidebilirsin, kendini sicak tutabilirsin zencefilli bal yiyebilirsin. Muz yiyebilirsin burun spreyi alip burnunun tikanmasini onleyip rahat gecirmeyi saglayabilirsin (hamilelikte kullaniliyormu bilmiyorum sorarsin hamileysen)
Mandalina porta...
İmmm baskaa baskaaa guzel baharatlii bol limonlu bi arpa sehriye corbasi yapip icebilirsin ezogelin de olur. Tarhana da olur.
Ve bol bol dinlen gecmis olsunn :)
Bunu yap çok etkili
Immmmmmm düşündüm de .biraz bal biraz pekmez.biraz ceviz biraz findik birazda çikolata birazda keçi boynuzu . Gelsin kunefeler baklavalar .servetler. sutlaclar immm immmm hiç iyi değilim. Gebelik şekerim var ihtiyacım olan bunlar ben yiyemiyorum sen ye bari Allahım kimseyi varlık içinde yokluk bırakma aminnn
Bak şimdi ben sana diyim gripin iç taylor var suya dökülen grip için olan ondan al inan iyi olursun baktin olmuyor tek çare bence açık gidip bi iğne olmak
Hadi geçmiş olsun canım
Acil şifalar dilerim
Canım sarımsak yut doğal antibiyotik seni düşürmeden ayağa kaldıracak. Ve ıhlamur yap boğazda ağrı varsa eğer adaçayı içme ama gargarasini yap ve birde elma sirkesinin içine su köy aynı şekilde gargara
1,488,689 soru
24,333,642 cevap
345,751 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın