0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Bingolde 5.0 deprem olmus simdi gordum neoluyo boyle yarrabim bugun kandili baglıyan gece neolur dua edin bol bol rabbimize 

4 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim korusun Büşra bir sen bir ben gece uyumuyoruz heralde uyuyamıyorum valla dalamiyorum bir türlü 
(176 puan) tarafından
Ben 2 gğnüdr uyuyodum bunu gorünce uyumaktan fazgctm
(14,147 puan) tarafından
Günlerdir uyuyamuyorum geç yatardim zaten ama okdr uykusuz ve yorgunum uykum gelse de dalamiyorum
(176 puan) tarafından
Nerde oturuyosun canım
(14,147 puan) tarafından
İstanbul sen
(176 puan) tarafından
Ne yaziki istanbul
(176 puan) tarafından
Kız bingol salınıyor vallha gene olmus korktm suan
(14,147 puan) tarafından
Rabbim korusun tekrar yaşatmasın neresindesin
(176 puan) tarafından
Bağcılardayım cnm
(14,147 puan) tarafından
Hatay'da oldu bu akşam yine 5?1 dediler Rabbim korusun duadan başka çare yok
(176 puan) tarafından
5.0 bingol istanbula gelrise biteriz stn
(14,147 puan) tarafından
Rabbim korusun herkesi duadan başka elimizden bir şey gelmiyor☹️
(1,404 puan) tarafından
Rabbim beterinden korusun insallh birşey olmaz kızlar iyice hasta olacaksınız toparlayin kendinizi çocuklar için korkunuz biliyorum ama bu düşüncelerle sağlığınız elden gidecek olan yine çocuklara olacak canlarım ne olur toplayın kendinizi :((
(14,147 puan) tarafından
Sorma zehram hep dua ediyorum her şey Rabbimden imtihan etmesin bizleri diyorum ama uykularım haram oldu dalamiyorum bir turlu bana da dua et☹️
(176 puan) tarafından
Dua et kardes dua et rabbimden tek istegimiz bidaha boyle bisey olmaması napalım
(1,404 puan) tarafından
Ederim Elifim ederim canım her akşam yatamadan önce tesbihatlarini cekiyormusun  
33 sübhanallah
33 elhamdülillah
34 Allahu Ekber
İmameye geldiğin zamnada la ilahe illallahü vahdehu la serikeleh lehul mülkü velehul hamdu vehuve ala külli şey in kadir bunları düzenli çek
Birde Ya guddüs esmasini bolca çek yatağa girdiğinde bu Esma beynindeki olumsuz düşünceleri temizler nasıl uykuya daldığıni anlamazsın bile canım bende sana dua ederim rabbim yar ve yardımcımız olsun korktugumuza ugratmasin Aminn
(14,147 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım sonuncuyu cekmiyordum onu da cekeyim Rabbim hepimize ferahlık versin insallah
(1,404 puan) tarafından
Ederim Büşra kardeşim rabbim yar ve yardımcınız olsun  ferahlık versin inşirah suresinide okuyun bizler Allah'ın afatindan yine Allah'a sığınıyoruz bu bizim ne kadar aciz olduğumuzun göstergesidir rabbim bizlere merhamet etsin  Aminnn ☹️
(176 puan) tarafından
Amin kardesim simdi sahur yaptım namazlırmıda kıldım yatıcam sabah namazına 1 saat kaldı sabah namazına kalkıyım die uyim
(14,147 puan) tarafından
Amin canım amin ಥ⁠‿⁠ಥ Öyle Rabbimin takdiri Rabbim merhamet etsin bizlere
(1,404 puan) tarafından
Rabbim kabul etsin ibadetlerinizi bende oğlum için sahur hazırladım oda inşallah oruç tutacak bende tutacaktım ama nasip olmadı sağlık olsun ❤️
(176 puan) tarafından
Anam yatcam yatamıyorum bingolden hep bildirim geliyo
(1,404 puan) tarafından
O korku kalbe girdimi uyumak çok zor oluyor ya kuddus yastığa başını koy sayısız çek insallh birşey olmaz canım
(176 puan) tarafından
Saol cnm teskur edrim
(1,404 puan) tarafından
Rica ederim canım sende sağol ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım oralı mısın yoksa tayinci misin 
0 oy
tarafından
Bingöl'de deprem olacak diye yazdı Naci görür bı hafta önce .Bingöl Karlıova da deprem bekleniyor dedi .Ve bugün oldu.Lutfen bingoldekiler evlere girmesin daha da oluyormuş deprem
(3,416 puan) tarafından
Bingöldeyim canım nasıl evlere girmeyelim dışarda kalsak soğuktan ölürüz
0 oy
(3,416 puan) tarafından
Bingöl merkezdeyim ama uyuyordum hissetmedim uzmanlar bas bas bağırıyor Bingöl için Rabbim. Bizi korusun 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,955 soru

24,079,398 cevap

331,097 kullanıcı

...