0 oy
110 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (54 puan) tarafından
Dip boyasına doktorlar ılk 6 ay boyatmayın boyatırsanız da hemen sütünü sağıp at diyorlar bende kararsız kaldım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben doguma gıderken tek renk kahverengı yapmıstım organık boyayla, doktora gostermıstım bunu kullanabılırsın demıstı ama emzırme donemını bılemedım
(54 puan) tarafından
Organık boya ıyı oluyormu tam istediğin renk çıktı mo
tarafından
Ben kahverengı boyadım sen açık vs renk ıstıyorsan açıcısız o renkler mumkun degıl e acıcı da kımysaldır zaten
(54 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Sen bilirsin de bi sac boyasina mi kaldi sutten gececek kimyasal bebek dogar dogmaz zaten duntada hersey kimyasal  hamileyken sac boyamada oluo ina bakarsan sutten okadar ilac milac bile. Az bisey gecio ama yine tedbir olarak icmeyin deniliyor  ben katilmiyorum o sekil diyen doktorlara hangi diktor diosa   Tabi karar senin ben 17. 27 37 haftalarda hiyadim doumdan sonra da 3. ay sanirim boyadim anca o sira insani yaşama adapte olmaya calisiodum ilk 3 ay toprak ustundeydim ama ölüden farkin yoktu sac bas gozum gircek durumda degildi:(:)

(54 puan) tarafından
Yani insan bi yenılenmek istiyor hamılelıkte boyatmadım aman aman da beyazım yok ama bi istiyorum bakalım 40 çıkınca boyatmak istiyorum
0 oy
tarafından
Çok istiyorsan kına yap.  Ben bugün boyadım. Ve çok şükür iyiki boyamamisim ne hamileyken ne emzirirken.  Bin şükür. Yoksa kafayı yerdim ya çocuğa büyük zararı olursa vs. Asla yapmadım yapmamda
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım sen bilirsin ama ben bişey olacağını sanmıyorum doğu  yapalı 20 gün oldu şu sıralar boya alıp boyamayı düşünüyorum ama yine de sen bilirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 175 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde zmrt1 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde zmrt1 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
1 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Serife003 (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,118 soru