0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından

Camın önüne yarım şişe su koydu kardeşim sürekli ailecek gözümuz o şişede gelen artçı depremler büyük bı uğultu ile geliyor ve ne zaman gelecegi belli olmuyor insan gündüz pek korkmuyor ama gece olunca biraz tedirgin oluyor geldi gelecek geldi gelecek derken piskolojimi yitirdim gercekten bazısı 4.5 5.0 felan yani 3,5 den sonrasını da hissediyoruz ve çok sık oluyor günde 3 4 tane ufak depremler oluyor  o gelen uğultu beni çok korkutuyor evimiz tek katlı bir kaybınız da yok biliyorum şükretmem gerek ama içimdeki korkuyu atamiyorm elimde değil  Maraş'ın ilçesi olan afsinde oturuyoruz 30 haftalık hamileyim bir de bu artçı depremler 1 2 yıl sürer diorlar ne olacak halimiz bilmiyorum iyice kafayı sıyırız sanırım..... 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben asıl 1 2 yıl sonrasını merak ediyorum. Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
-Reklam-
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ay bende avizeye bakmaktan yoruldum Allah hepimizin yardımcısı olsun 
0 oy
(699 puan) tarafından
Ben Nevşehir'in köyünde yaşıyorum akşam olunca mutfağa gitmeye bile korkuyorm deprem korkusunun yanı sıra aklıma değişik saçma sapan şeyler geliyo valla bizi bu kadar etkileyince size ne diyelim Rabbim yar ve yardımcınız olsun bi daha yaşatmasın inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 290 göst.
0 oy
5 cevap 308 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu