0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar kaynana kayinbaba köyde diye gorumcem burda yanımda kalıyor  gecen görücü geldi .bize değil ablasına geldiler , bende dedim niye oraya geliyorlar burda yaşıyor sonuçta evli olan  gorumcem dedi ne olmuş ha burası ha orası dedi . Zaten aram fazla toktu bisey demedim 

Gecen hafta yine gelmişler ben annemdeydim . O yüzden gitmedim  

İki tarafta tmm demiş  hafta gelip Bi yuzuk takacaklarmis ama burda dedil buguk gorumcemde

Bi diyorum diyimki burda kalıyor niye oraya geliyorlar  yani insanlara bizi niye kötü gösteriyorsunuz dicekler abisinde kalıyor niye ablasına Nisan yapıyoruz 

Sonra diyorum ses etmeyim   bosver burda yapsak  gorumcemler çok   abartiyorlar böyle şeyleri  yok yemek yapalım yok eşyaların yerini değişelim falan dicekler  ondan diyorum ses etmeyim böyle olması işime gelir

Ama yaptıkları  saçma burda kalıyor sonuçta 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boş ver canım nerde isterse yapsınlar tenezzül bile edip kırıldığını belli etme umursama 
(119 puan) tarafından
Öyle yapicam
-Reklam-
0 oy
(4,727 puan) tarafından

Kız boşver iyi tarafından bak evin kirlenmeyecek onca insan gelecek büyük görümcen düşünsün evin temizliği gelenlere ikramlık falan filan

Hayata bazen iyi yönünden bakmak gerekli takma sal gitsin 
(119 puan) tarafından
Doğru diyorsun canim
0 oy
(245 puan) tarafından
Ne güzel işte. Git misafir gibi ye iç gel evine
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Sende kalınca sana gelmelerini beklemissin hakli olarak. Ama bence bosver. Gelen giden o kadar insanla büyük gorumcen ilgilensin
(119 puan) tarafından
Yani nedenini anlamdım
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Sonrada temizlik derdin olmiycak canım ne guzel işte ablası uğraşsın
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Kız boşversene evin pislenecek onca kalabalık öyle ablasının evinde kalsın. 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,205 göst.
0 oy
5 cevap 317 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Es25 (4,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 262 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,403 soru

24,085,458 cevap

331,444 kullanıcı

...