0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Kizlar biliyorum herkes aynı ama kafayı yemek üzereyim.istanbulda yaşıyorum .zaten çok korkuyordum depremden şimdi daha çok korkuyorum.esim gece çalışıyor.27 aylık kızım ve ben tek kalıyoruz önceden ışıkta uyuyamazdim şimdi karanlıktan korkar oldum duvarlar üstüme geliyor.gecen hafta kayınvalidem de kaldım bu hafta eşim göndermedi.orda bile 5 kişiydik karanlıktan korkuyordum.dun tek kaldım evimde en ufak citirdida korktum evin yıkılıp yikilmasida önemli değil sadece sallantı olsa korkarım.biraz panigimdirAllah korusun bişey olsa ne yaparım diye plan yapıyorum kızı şuraya alır geçerim yorganı çekerim vs.nasil atlatacagiz bunu.bide yok şu hafta dikkat edin yok 8 şiddetinde olacak TV açıyorum deprem teli alıyorum bunlar herkes deprem profosoru oldu

4 Cevaplar

0 oy
(1,139 puan) tarafından
Herkesin psikolojisi etkilendi.ne yapacaksın artık daha haberleri depremle ilgili şeyleri izlemeyeceksin.kafani başka şeylerle meşgul edeceksin.tedbirini alıp gerisini Allah'a bırakacaksın.düşündükçe kafanı yaktıkça daha da beter olur
(276 puan) tarafından
İnan canım TV açmiyorum telde yemek tarifi vs bakmaya çalışıyorum iki dk sonra yine deprem .haklısın çok takıyorum ama elimde değil
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Burda sürekli postlar görüyorum Elbistan da oturuyorum iki büyük depremi artçılari bile yaşafim ama sizin kadar korkmuyorum çok abartıyorsunuz evinizin sağlamlığından şüpheniz varsa kolan güçlendirme yapın yada sismik izalotor olan bir binaya taşının Türkiye bir deprem ülkesi  depremden korkarak yaşayamazsiniz bunun için önlem alın taşına bilir eşyalarınızı sabitleyin çok yüksek binalara oturmayın kısaca önlem alacaksınız 
(276 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun can.sismik konu evin yıkılıp yıkılmaması da değil canım bina yeni kayalik üstüne yapılmış en üst kattayim ama ufak bı sarsintidan bile korkuyorum bı panik atak gibi ne bilim Allah yardımcımjz olsun
0 oy
tarafından
Yaşadığımızı Allah biliyor çok kötü zamanlardı ama şükür geçti psikolojimiz bozuldu günlerce arabada yattık sallantıdan migdemiz bile bulandı saniyelerde hiç durmadan 4. Katta beşik gibiydik ardı arkası kesilmedi depremin çocuklarımı alıp nasıl kaçtım bilemezsin ama şunu unutma yiyecek ekmeğin yoksa ne ölümden ne de ecelden kaçamazsın ben biraz daha güçlü oldum sanki bu olayı yaşadım diye şimdi kocaman sarılıp kokluyorum sevdiklerimi evlatlarımı bol dua ediyorum rabbjm bir daha yaşatmasın inşallah 
(276 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım allah tekrarını yasatmasin
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Hepimiz korkuyoruz çocuklarım için korkuyorum duadan başka çaremiz yok ben de uyuyamıyorum sabaha kadar psikolojik bir süreç evet...insan çocuklar için çok korkuyor ama Rabbimin takdiri tekrar yaşatmasın inşallah .ben de İstanbul'dayım evet bir deprem bekleniyor ne zaman olacak Rabbim bilir tedbir bizden Takdir Allahtan 
tarafından
Yazmak istediklerim. Zaten en iyi sen biliyon benim düşüncelerimi de abla ❣️☹️
(14,147 puan) tarafından
Aynen öyle seymacimRabbime emanetiz duadan başka çaremiz yok Rabbim yasatmasin
tarafından
Amin ablam amin
(276 puan) tarafından
İnşallah tekrarı yasanmaz canım .haklısın tedbir bizden takdir Allah'tan ama ne bilim işte yıkılıp yikilmasida değil sallantıda korkup panikliyorum .kuşlar otse acaba depremmi olacak diye sicriyorum.daha önce hiç yaşamadım sadece geçen düzce depremini hissettik eş evdeydi belki hiç yasamadigimdandir ufak bile yaşamadım
(14,147 puan) tarafından
Yaşasan da korkuyorsun o korku illaki oluyor Rabbim  yaşatmasın çocuklarım.icin korkuyorum ben de
(276 puan) tarafından
Amin canım hepimiz aynıyız Allah'a dua etmekten başka çaremiz yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 112 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
5 cevap 470 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
11 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,841 soru

24,090,991 cevap

331,747 kullanıcı

...