merhaba onu çok seviyorum ve şuan asker o bana uzman komandoyum dedi bilgilerini alıp araştırdım öyle biri kayıtta yok denildi bana zerre zararı yok manevî olarak zor günler geçiriyorum hep destekçim o oldu aynı zamanda çok Zeki yakışıklı diksiyonun düzgün bir adam onunla sanalda tanıştım ve iyiki tanıştık fakat o hasta onunla evlenmek istiyorduk sonra farkettim ki kafada kurup inanıyor bana yetim olduğunu demişti doğru mu bilmiyorum birkaç sırrım var doyurdu bu gün yalvardım yakardım üstüne gittim anlat dedim bunları yazdı bunlar kurgu mu gerçek mi bilmiyorum onu bırakamıyorum bırakmak istemiyorum ama sonu tehlikeli görüyorum yardım edin yalvarıyorum bunlar kurgu mu gerçek mi
Ben sana birşey diyeyim mi Bi güzel seni kekliyor bu herif eğer gerçekten hasta olsaydı hastalığının farkında olmazdı emin ol akıllı ol bu seni gün gelir maddi manevi kullanır sonra da hiç bişi olmamış gibi bırakır gider Ya anlamıyorum kendinize neden bunu yapıyorsunuz gencecik insansınız uğraştığın şeylere bak bu adamdan ilerde sana koca olur mu hasta ya da değil Bi bak bakalım sana Bi tavsiyem var seni anan baban bu yaşa kadar yetiştirmiş getirmiş elin adamının seni paçavra etmesine izin verme
1,490,136 soru
24,353,793 cevap
346,627 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın