0 oy
1,026 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
Benmi denk gelmedim yoksa gördüklerim , 

Enkaz altında çıkan bebekler ve diğer insanlar hiç ağlarken görmedim, gerçekten öylemi ya):

14 Cevaplar

+2 oy
(25,502 puan) tarafından
Ve hep karnı tok bebek ve çocukların onları yediren içiren Allaha hamd olsun
(2,770 puan) tarafından
Elhamdülillah ❤️
-Reklam-
+2 oy
(163 puan) tarafından

Depremden çıkan bir çocuğa soruyorlar ekmek su ister misin diorlar Dior istemiyorm karnım tok nasıl yok nerden buldun diorlar iki tane abla vardı beni yedirdiler icirdiler beraber oyun oynadık ama siz gelince gittiler Dior 

Çocuğun birini de çıkarıyor adamlar çocuk uykudan uyanıyor herkesi başında görünce ne oluyor ya Dior 

7 uyurlari uyutan yıllarca yediren içiren Allah'a şükurler olsun o ol der olur 

Saatler sonra günler sonra hatta şimdi bile enkazın altından çıkan bebekler var hani 3 saatte bir emzirdigimiz yedirdigimiz bebekler ha günler sonra sağ salim cikiyorlar tonlarca yükün içinden 

Enkazdan çıkan bir adam Dior dün gece 2 defa öldüm öldüm ama meleklere hesap veremedim çok zordu Dior adam bu saatten sonra namazımı hiç aksatmayacam Dior 

ALLAHU EKBER !!!!!!
(2,770 puan) tarafından
Elhamdülillah rabbim çok büyük
+1 oy
(4,950 puan) tarafından
Bitanesi dediya siz gelene kadar bir abla gelip bana yemek ve su verdi benimle oynadı az önce gitti diye

Rabbim okadar Büyük ki 
(2,770 puan) tarafından
Kurban olduğum rabbim ne büyük
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Ağlayanlar da var ben gördüm 
0 oy
(2,621 puan) tarafından
Aç susuz havasız karanlık ortam bence şoktalar çoğu 
(2,770 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,518 puan) tarafından
İnsanlarda susuzluktan gozyasi akmaz ki artik canim. Yasadigi psikolojik durum . Olecegini sandilar belkide. O sarsijti ani hersey 1 dakikada oldum uasadigi şoklar malummm..
(2,770 puan) tarafından
Rabbim yardımcıları olsun inşallah ya
0 oy
(18,255 puan) tarafından
Ağlayana rastladım gülene de rastladım Rabbimin mucizesi 
(2,770 puan) tarafından
Elhamdülillah canım rabbim Unutursun o günü onlara inşallah
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Ben gördüm aglayanları 
(2,770 puan) tarafından
Kurban olurum o küçük canlara ya rabbim o günü Unutursun onlara inşallah
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ağlayan da vardır elbette ama evet çoğu ağlamıyordu bebek olsun çocuk olsun yetişkin olsun.  O psikolojiyi asla bilemeyiz Allah kimseye de göstermesin sanırım bi teslimiyet hali oluyor. Kadere razı olayı gibi tahminim tabii. Bebekleri çocukları Rabbim koruyor. Tokum diyen yemek veren ablalar vardı diyen çocukları bilim nasıl açıklar bilmiyorum ama Rabbim korudu hepsini
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Yeğenim gitti o söyledi oradaki insanlar şokta çoğu aglayamiyor bile dedi bizler üzülüyoruz ama.onlar şoktaಥ⁠‿⁠ಥyaşananlar hiç kolay degilki 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Aglayanlarda var ama sanki kurtaran ekipten korkup aglıyo gibiler dikkat edersen hic saatlerce aglamıs gibi degil ler ve tertemiz burnu bile kanamamıs cok sukur  rabbim acı hissettirmemis hamdolsun bir cocuk vardı uykudan uyanmıa noluyo diyo:) kurban olurum burda rahattım ne geldiniz der gibi onu uyutan hic birsey hissettirmeye rabbime  sükurler olsun 
0 oy
tarafından
Kurban olurum onlara bebekler heralde ağlamaktan uykuları gelip uyuyorlar ondan bu kadar fazla saat canlı kalabiliyorlar. Kurban olduğum Allahım işte koruyor meleklerimizi 
(2,770 puan) tarafından
Elhamdülillah ❤️
0 oy
(954 puan) tarafından
Kim bilir belki ağlamaktan yorulmuştur korkmuştur, aç susuz bir halsiz düşmüştür ama en önemlisi hayatta kaldı ya gerisini atlatır inşallah sevgi ve ilgiyle 
(2,770 puan) tarafından
Kıyamam o küçük canlara ya rabbim sen koru onları
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Halsizlikten aglayamiyir çoğu ama aglayani gördüm rabbim şafi ismiyle sifalarini verirsin 
(2,770 puan) tarafından
Amin inşallahu teala

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 290 göst.
15 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 509 göst.
4 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 1502hanessan (1,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,123 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.

Kategoriler

1,471,829 soru

24,103,685 cevap

332,573 kullanıcı

...