0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kafamı başka yere vermem lazım çünkü psikolojik olarak etkilenmeye başladım. Uyuyamıyorum hep kabus görüyorum. Sürekli haberlere baktım çok etkilendim. Normaldede hassas Bi insanım dayanamadım baktım. 

Heryerde deprem haberleri var. Eşim uyardı beni ama dinlemedim. Aklını başına topla dedi Keşke dinleseydim. Ankaradayım ama yinede korkuyorum. Kızımı yanımdan ayıramıyorum telefon hep şarjı dolu olcak cebimde hatta cebime düdük koydum. 

Gerçekten iyi değilim. Bu kadar insan acı çekti şımarıklık olarak algılamayın gerçekten içim acıyor ama bir yandanda korku oluştu. Bu gece eşimde yok iyice korkuyorum. Lütfen bişey deyin 

2 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından
Kahramanmaraş depremini yaşamış biri olarak yazıyorum bu olayın üstüne ne kadar düşünüp üstüne gidiliyorsa kötü oluyor haberleri izlemeyin kimseye yaninizda bu olay hakkında konuşturmayin oyalanacak bir iş bulun yada Kur'an okuyun  içinizi ferah tutun   bu olayı bir şekilde üstünden gelmeniz lazım sürekli telkin edin kendinizi
tarafından
Sizede geçmiş olsun. Bu postu açarken çok düşündüm sanki şımarıklık gibi ama öyle değil gerçekten. Allah yardımcınız olsun evlat olunca insan herseyden korkuyor. Benim hatam çok fazla haber ve hassas videolar izlemek oldu. Bida asla izlemiycem.
(56 puan) tarafından
Bol bol dua oku canım rabbim seni ve yavrunu korusun inşallah
tarafından
Amin cümlemizinkini inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Aynı durumdayız geceleri uyku yok ben depremi yasadım gece hep aglıyorum kafayı yedim rabbim sen buyuksun :(( içim yanıyor dayanamıyorum o cocuklara surekli kızım kucağımda yatıyor 1 haftadır evde değiliz rabbim sen buguksun
tarafından
Neden evde değilsin depremi mi yaşadın yoksa
(1,217 puan) tarafından
Evet. Cnm Mardindeyim evimizde catlak var
tarafından
Geçmiş olsun canım ya inşallah bida olmaz evinize bakıldı mi
(1,217 puan) tarafından
Bakmiyorlar cnm biz gittik kotuydu baya
tarafından
Allah yardımcınız olsun canım başka illere gelenler var

İlgili sorular

0 oy