+1 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar evim çok şükür sağlam ama doğalgaz yok evdeki emanetti aileye geri verdim parayla satın alabileceğimiz biryer de yok heryer kapalı ev buz gibi yardımdan gelenleri de sağolsun 3 3  almis aç gözlü insanlar nereden nasıl temin edebilirim ev çok soğuk bebeğim 7 aylık AFAD arayıp bunun için meşgul etmekten utandim

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Farkında mısın cnm bu keyfi değil zorunlu Bi ihtiyac ve sen depremzedesin ara afadi lütfen sonra haber ver bizede
tarafından
Ben ulaşana kadar doğalgaz gelicek sanırım sürekli mesgül
tarafından
Aralıksız aramaya devam et Kızılayida ara
tarafından
Kızılay hiç cevap vermiyor AFAD da şükür baglandm cevap veren yok çok yoğunlar Hak veriyorum ne yapıcam bilmiyorum
tarafından
Noldu ulaşabildin mi
tarafından
Canım Polis komşumuz var sendika başkanı varmış aradı yarın veriçekler suan elektrik de yok zaten napicaz bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
(5,749 puan) tarafından
Afadi ara canim sonuçta keyfi ihtiyaç  degil zaruri yani
tarafından
Canım arıyorum ulaşamadım zaten elektrik de kesildi bu gece çocugu hasta etmeden bitirebikriim umarim
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Afad ahbap arayıp durumu anlat birinden biri mutlaka yardımcı olur 
tarafından
Ahbap sadece Twitter üzerinden yardım mesajı alıyormuş AFAD da ulaşamıyorum zor bağlandım onda da açan olmadı ama suan merkezde elektrik kesintisi var Soba alsam da yine donucaz galiba

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 325 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.
25 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Babybabyhappiness (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,053 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,893 cevap

329,217 kullanıcı

...