0 oy
547 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (352 puan) tarafından
Kizlar coook hafif ama sonuçta hareketlilik var büyük depremlerden önce sessizlik olur demek ki cidden deprem olmayacak 

4 Cevaplar

0 oy
(1,494 puan) tarafından
Kız ben hissettim 4.5 5.2 dedi ödüm fırladı zaten kopuyordu hemen alt komşumuza indik nolur nolmaz diye. 
(352 puan) tarafından
Yok ya çok hafif kandillide gözüküyor Sultanbeyli İstanbul da da hareket var tuvaletim geldi heyecandan gideyim de üstüme bir şey goyeyim
(202 puan) tarafından
İstanbul sallandimi
(1,494 puan) tarafından
Yok korkma şuan orda birşey yok ama sakarya kısmında var canım
(202 puan) tarafından
Önümüz de ki üç gün tehlikeli diolar İstanbul için Allah yardım etsin
(1,494 puan) tarafından
Yaa beynimiz gitti artık ruhen mahvolduk gerçekten artık olmasa bile nasıl çıkıcam diyorum işin içinden
(202 puan) tarafından
Ben depremi yapamadım ama şunu diyebilirim ki çok etkilendim biraz araştırma yaptım yok.drccal alemeti mehtinin zuhru dersen lavobaya bile tek gidemez oldum hiç abartmıyorum o boyuttaym
(202 puan) tarafından
Bu sarsintililar deccalin çıkışına alamet okuduklarimdan anladım kadariyla 6 ay bir yıl içersinde bedenen de gorucez Mehdi as .ise Mekke zuhur etmiş durumda suan
(202 puan) tarafından
İstanbul'dan cikicak evet kurani Kerim Türkçe mealin bu açık ama şuan İstanbulda değil Mekke de yeşil kuyruk lu yıldızın çıkma sebebi de bu
(202 puan) tarafından
Dinimizi araştırdıkça ve bu depremler le birlikte evde tek kalamaz oldum hep derlerdi çok araştırma kafayı yersin doğruymus
(202 puan) tarafından
Nerdesin
(1,644 puan) tarafından
Benmle dalga geçmeyin de bilmediğimden öğrenmek istediğim den soruyorm Mekke'de yeşil kuyruklu yıldız olması mehtinin gelmesi anlamına mı geliyo
(202 puan) tarafından
Geçen hafta ordaydim ailem orda korkuyorum
(202 puan) tarafından
Yeşil kuyruklu yıldız İstanbul'da göründü Mekke de değil alametidir Mehdi'nin gelisinin
(4,008 puan) tarafından
Kız sus ödüm kopuyor şuanda
Halen uyumadım
Birde böyle şeyler geçe oluyormuş
(1,644 puan) tarafından
Nezman görüldü peki yeni mi
(1,644 puan) tarafından
İnternetten baktım da smdi 3 Şubat da görünmüş
(202 puan) tarafından
Geçen hafta bende İstanbul'daydim hatta göründü babam da gece soledi göründü die inanmamıştım başta ama doğruymuş ardından İstanbul da bir ses le birlikte sarsıntı oldu ufak capli
(202 puan) tarafından
Valla bende korkuyorum kuzum evde tek kalamiyorum okudukça araştırdıkça peygamber efendimiz şöyle dua edermiş hep deccalin şerrinden beni koru dermiş rabbim bizi imanı kuvvetli eylesin ve deccalin şerrinden korusun ne dim
(2,924 puan) tarafından
Üstte kalmak iyidir
(202 puan) tarafından
Tabiki de başlangıç dahada siklasicak bu depremler ve bu yıl sıkıntılar la gecicek büyük olasilikla kimseye huzur yok bu yil
(202 puan) tarafından
Onların çıkmasına var kuzum okudum araştırdım dabbetul arzın ölümüyle Hz İsa nin gelmesinden sonra cikiolar
(1,644 puan) tarafından
Bütün herşeyi helak ediceklermis yecucle mecuc çıktığı zaman
(202 puan) tarafından
Evet insanlığı bütün canlıları yok edicek
(202 puan) tarafından
Aynen oyle
(202 puan) tarafından
Hayla içki içen küfür eden ben atayistim ben inanmıyorum diyen hyla zina edenler var bugünde bile bugünde Allah bize neden merhamet etsin başımiza taş yağmaz ise şükredelim Allah hepimize hidayet versin
(1,644 puan) tarafından
Evli insanlar erkek ler yapıyordu kadınlar da yapıyo artk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allahım koru Yarabbim Ankaradayım uyumuyorum kaç gecedir
(676 puan) tarafından
Depremi oldu canım
tarafından
Burda olmadı en son Nallıhan tarafiydi Bir iki gün oldu. Ankarada şu an yok yani hissetmedim
(676 puan) tarafından
Ay Allah korusun ya.yeni oldu sandım
0 oy
(176 puan) tarafından
Gece gece uyicktm oysaki tesbihimi cekmistim
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Sayfasını takip ettiğim bir bey 05 Şubat 14 Şubat arası Düzce'de Marmara ve Ege de düşük şiddetli depremlerin olabileceğini ,yıkım derecesinde olmadığını ,bunun ay döngüsünden kaynaklandığını söyledi. İstanbul'da beklenen şiddetli depremin 2023-2030 arasında daha çok 2027 2028 yıllarında olabileceğini ongordu.. depremvehavatahmincisi miydi neydi adı ..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (602 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Burcu58 (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 630 göst.
20 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mavişimmmmm (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 28 göst.