0 oy
595 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar erken doğum diyolar hastaneyim ne olur dua edin hamile arkadaşlarım sizde ne olursunuz çok korkuyorum 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
İlaçlar serumlar fitiller iyi geliyor çok şükür bugün daha keyifliyim acilmam azalmış ama bebek aşağıda hastanedeyim inşallah tamamen geçecek az kaldı zaten o süreyide yatarak atlatirim inşallah merak edenler için Allah razı olsun dualarınizi eksik etmeyin
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım.
Doktorlara güven bol bol dua et.
Rabbim hayırlı haberlerini nasip etsin inşallah
(7,470 puan) tarafından
Canim olmadi dikiş atiyorlar korkma stres yapma sen rabbim yar ve yardimcin olsun bebeginle konus sev bol bol
(6,775 puan) tarafından
Canim bol bol dinlen. Mümkün olduğunca yerinden kalkma yat uzan. Birkaç hafta daha dişini sık. Allah'ım sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah. ❣️❤️ Sabrın sonu selamet.
tarafından
İpeğimm yeni gördüm postu korkma canım benim inşallah iyi olacaksınız stres etme sakın tamam mı
Bak bende yatıyorum 1 aydır inan belim koptu uzanmaktan yatmaktan ama sabır edicez inşallah Rabbım ne derse o olur

Allahim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tarafından
Amin canım benim amin ikimizde sağlıkla kavusalim zamanında vaktinde hastanedeyim bende herkese teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun
tarafından
20 mm ye inmiş iyi demi kızlar çok şükür dizeliyoruz galiba
tarafından
2 cm miş galiba bişey anlayamadım sağ salim kucağimiza almayı nasip etsin rabbim
(6,775 puan) tarafından
5 ten 2 ye inmiş kuzum iyi bence yani düşüş var. İnşallah daha da düşer.
tarafından
Amin kuzum inşallah araştırma Hastanesi'ndeyimde doktora sor dediler oda her zaman gelmiyor gelince sorucam dualarinizi eksik etmeyin
(6,775 puan) tarafından
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasiip etsin canım benim ❤❤ inşaallah vaktinde gelir bebeğin açılman olmaz.
tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
+1 oy
(14,147 puan) tarafından
Ah canım benim inşallah bir hal caresini bulurlar inşallah sağlıkla zamanında gelir Rabbim sağlık versin ikinize de
0 oy
tarafından

Kaç haftalik oldun canım :( Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah bir önlem alınır zamanında sağlıkla sağ salim kavuşursun yavruna

(692 puan) tarafından
Insallah ablacım jnsallah Rabbım su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağ salim ve zamaninda dogurmayi nasip etsin inşallah☹☹
tarafından
Amin kuzum amin ☹
(14,147 puan) tarafından
Ahh kuzum inşallah ya insallah
tarafından
Çok üzüldüm vallahi inşallah zamanında vaktinde sağlıkla alir kucağına ☹
(14,147 puan) tarafından
İnşallah ಥ⁠‿⁠ಥ
0 oy
tarafından
Kaç haftalıksin
tarafından
Bugün 25 olduk ama 1 hafta öndeyim
tarafından
Oyy az kalmış ❤️ su gibi geçsin insallah
Benim de 2 hafta önden gidiyor doktor dedi bizim için iyi erken doğum riski varya :(
tarafından
Aynen cnm az kaldı heyecanlanmaya başladım yavaştan erken gelmemeleri için elimizden geleni yapacaz önce biz daha sonra doktor amcaları var gucumuzle cabalayacaz seninde az kaldı 7.ayi geldij bundan sonra dikkatli ol kalkma yerinden mümkün oldugu kadar bırak evi Çöp götürsün esin Makarna yesin önceliğimiz bebeklerimiz
tarafından
Öyle canım onlardan daha önemli bir şey olamaz şu an . Çok şükür kaynanam var gorumcem var Allah razı olsun çok yardımcı oluyorlar sadece lavaboya yemeğe gidiyorum başka bir şey yapmıyorum az kaldı inşallah ❤️
tarafından
Allah razı olsun onlardan...
0 oy
(259 puan) tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsın cnm sana tavsiyem sancım gelince hiç ağlama daha kötü olursun derin nefes al ver inan çok rahat dogurursun.
(4,866 puan) tarafından
Henüz 25 haftalıkmış bebeği ne kadar kalirsa o kadar iyi
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun.sanirim 25 haftalık filan gebesin.korkma yaşayan çok 
0 oy
(291 puan) tarafından
Rabbim sağ saglim kucağına almak nasip etsin inşallah canım kaç haftaliksin
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Rabb'im yardımcın olsun cnm  bir avazda kurtulursun inşallah 
0 oy
(4,866 puan) tarafından
Rabbim 40li haftalarda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.  Doktorlar ne diyor
0 oy
tarafından
İpegim ☹️☹️☹️ Rabbim yardımcın olsun inşallah önlemini almışlardır ☹️☹️

Rabbim korusun
0 oy
tarafından
Hiç korkma canım bende erken doğum yaptım virüs olduğum için nabız ve kalp atışları yavaslamisti ikimizinde sağ salim kucağıma aldım çok şükür şuan bir yaşında sadece dua et rabbim yardımcın olsun seni yavruma yavrunuda sana bağışlasın isallah
0 oy
(28 puan) tarafından
42 haftalikken 5 cm la dogurttular.  Allah yardimcin olsun.  Senin icin ne hayirlisiysa o olsun.  Insallah durdurular 
0 oy
(7,308 puan) tarafından
Rabbim hayırlısı ile hayırlı zamanda doğumu nasip etsin canım stres yapma senden kaynaklı olabilir Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(670 puan) tarafından
Sağ salim kucağına alırsın inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
25 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 405 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 224 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Siyah-beyaz (97 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 114 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,764 soru

24,159,425 cevap

335,286 kullanıcı

...