0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (365 puan) tarafından

Kızlar deprem olduğundan beri kızımın odasında yatiyorum kızım asla bizim yatakta uyumaz yerini yadirgiyor uyuyamiyor bende kızımla yatiyorum eşim bizim yatak odanızda tek uyuyor bizde Çanakkale de oturuyoruz buradanda fay hattı geçiyor haberlerde heran herşey olabilir dediler kendime gelemiyorum çok korkuyorum kızımı yanımdan ayiramiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum zaten enkaz deprem ölümler çok çok üzgünüm içim acıyor Allah'ım herkese yardım etsin:(

5 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
İyi yapıyorsun bu ara hep öyleyiz nasıl düzelicez bilemiyorum delirdik belkide
(365 puan) tarafından
Olabilir insan ibret alıyor yani ölümlü dünya en zoru da vakitsiz ölüm
-Reklam-
0 oy
(350 puan) tarafından
Kızının yatağını gerekirse kendi odana al canim eş ile ayrı uyumak doğru değil. 
(365 puan) tarafından
Haklısın canım bı yandan içim rahat etmiyor ama önceliğim kızım
0 oy
(176 puan) tarafından
Bende kocamı cocukalrımı alıyorum yatak odasında bile yatmıyoruz koltukta yatıyoruz hep beraber inanki sıkışıyoruz ama napalım
(365 puan) tarafından
Çok zor bir dönemden geçiyoruz
0 oy
(5,328 puan) tarafından

Bol bol inşirah oku bende senin gibiyim küçük oğlum yanımda büyük oğlumu da hergec rabbim emaneti nı sana emanet ediyorum ve herhğn dilimde olan dua öyle içim rahat ediyor Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

(365 puan) tarafından
Sağol canım okuycam
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz 7 gün 24 saat deprem aklımda.olursa anında naparım diye habire düşünüp duruyorum 
(365 puan) tarafından
Bende öyleyim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 363 göst.
0 oy
7 cevap 383 göst.
0 oy
3 cevap 205 göst.
22 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,051 göst.