0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (898 puan) tarafından
Ben de panik atak sorunuyla yaşamaya çalışıyorum.. iki hafta öncesi panik atak tavan olmuştu sebepsiz korku tek kalamama.. bulunduğum odada yatamama nefes darlığı sanki bişey olacak hissi.. en sonunda yaşadığım şey detay vermeyeyim gece kriz geçirdim... Çözüm aradım ilaç istemedim şifalı doğal taş kolyesi yaptırdım kendime çok rahatladım dualarla birlikte vücut da sakinleşti... Sanki hissetmiştim bişey olacağını çok işkence çektim o günler hatta buraya da yazmıştım.. neyse konuyu nereye bağlıcam.. arkadaşlar bakın bilim boşa konuşmaz Allah büyük şüphesiz ama bilim de Allah'ın bir lütfu.. deprem olacak deniliyorsa kulak aşın tedbirli olun yok böyle şeyler paylaşmayın korkuyoruz demeyin.. paylasmayinca soylenmeyince biseyler yok olmuyor... Metafizikci bioenerjici bilimci ilimci teorisyen kim varsa bayagidir takip ediyordum meragim vardir.. okuyorum dinliyorum ya bu insanlar ne diyor bı dinleyelim ortak dedikleri şey ne bakalım.. güvendiğim bı uzman şunu diyir Türkiye çok güvenli bir ülke amaa deprem hariç.... Şimdi ülkemiz göründüğü gibi tedbirini almadı bu saatten sonra da toparlaması zor bı film senaryosu gibi geliyor dimi her şey... İşte şimdi hayatta kalmak için birlik dirlik zamanı acaba ne yapabiliriz acaba geleceğimizi yavrularımızı nasıl koruyabiliriz bunları dusunucez... Bakın TV karşısında oturup sabah akşam izlemenin bı mantığı yok lütfen vaktinizi duaya yardıma güzel enerjilere harcayın oradakiler in pozitif enerjiye ihtiyacı var lütfen negatiflikten uzaklasalim kalanlar için güçlü olmalıyız onlara bı düzen çocuklarımıza bı düzen kurmalıyız.... Eğer ki çok çok etkileniyorsaniz lütfen internet ve TV den uzak durun yoksa deprem olacak demeyin diye ağlamayın lütfen rica ediyorum... Bu depremler aylarca sürecek belki Lütfen dirayetli olalım... 

1 cevap

0 oy
(163,576 puan) tarafından
yarisini okudum panik atak anksiyete icin hangi ilaclari kullanjyosun
(898 puan) tarafından
Canım bundan uc yıl önce anksiyete için ilaç kullanıyordum evlendim dedim çocuk istiyorum bırakayım ilacı bıraktım bırakırken de çok zorlandım dedim ben bı daha böyle bir ilaç kullanmak istemiyorum ve yaklaşık 2 senedir panik atak sorunu yaşıyorum dediğim gibi iki hafta önce tavan yaptı kalp doktoru bişey yok dedi ben de psikiyatri ye gitmek istemediğim için farklı çözümler aradım buldum çok şükür..
(163,576 puan) tarafından
bacim panik ve anksiyete icin rukye ayetlerini tavsiye ederim ilac istemiyosan emdr tavsiye ederim
(898 puan) tarafından
Doğal taş kolye yaptırdım on cesit taştan iyi geldi bana zamanla daha iyi gelir umarım rukye ayetlerini de denerim teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 182 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Elfu (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 298 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnhy (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 654 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy