0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından
4 5 gündür sürekli ölüm ile ilgi konuşuluyor. Görüyorum duyuyorum ölümden çok korkmaya başladım bir daha nefes alamayacak olmak evladımı göremeyecek olmak anne babama sarilamayacak olmak nefesimi kesiyor. Elim ayağım buz kesiyor. Çok kötü oluyorum. İzlemeyim diyorum görmeyim diyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum. Offf içim daralıyor. Ölüm beni çok korkutuyor. Bir sürü gunahim var helallik alacağım insanlar var Allah yardım et. 

15 Cevaplar

+2 oy
(22,679 puan) tarafından
Ölümden korkmak çok doğal. Ölümden korktuğumuz zaman ahiretimiz için daha iyi çalışırız. Bugünlerde bu korkuları yaşamak çok normal.  Ama bu günlük hayatımızı etkileyecek boyutlara ulaştığı zaman kötü olur işte.  Hiç ölmeyecekmis gibi bu dünya için yarın ölecekmis gibi ahiret için çalışmaliyiz. Eğer panik atak seviyesine geldiyse sende bu korkular TV telefon ne varsa uzaklaş. Ve kendi islerinle meşgul ol. Ancak bunları tavsiye edebilirim
tarafından
Ne guzel aciklamissin...
-Reklam-
+1 oy
(3,269 puan) tarafından
Yaşadığın sürece günahların için tövbe ediceksin Allah a daha çok yöneleceksin. Benim de bir sürü günahım var Rabbime günlerce aylarca her namazdan sonra yalvardım affet die ağlayarak Rabbim affedicidir. Ölümden değil amellerinden kork yaşadıkça hala da umut var tövbe için 
0 oy
tarafından

Ölümden korkan bu dünya ya bağımlı insanlardır 

Ebedi sonsuzluğa gitmek çok daha güzel 

(1,183 puan) tarafından
Aksine bu dünya ya gemis amacını bilen ama ona göre yaşamayın öbür dünya da başına gelecek şeyleri bildiği için korkar insan
0 oy
(7,577 puan) tarafından
Ölümden korkmayın dua edin Rabb'im ölümün hayırlısını nasip etsin tüm müslümanlara böyle göçük altında kalarak ölmeyi kimse istemez zaten ama ölümden korkuyo olman ölüm gerçeğini değiştirmez cnm 
(14,147 puan) tarafından
Evet öyle tabiki Her zaman her şeyin hayırlısıni nasip etsin Rabbim ☹️işte çocuklardan çok kötü oluyorum onlara bakınca dayanamıyorum gozyaslarima engel olamıyorum ben zaten o gece hiç uyuyamadim hic uzandım ama aklijma deprem bir girdi çocuklari sayikladim durdum icimde hep gram gözüm kapanmadı sonra bu acı haber☹️nice çocuk bebek ☹️
(7,577 puan) tarafından
Çocuklara bende hiç dayanamıyorum içim parçalanıyor onlara çok küçükler daha:(( atlatalim şu günleri hep beraber inşallah
(14,147 puan) tarafından
Evet dayanilmiyor insan korkuyor çocuk olunca daha da etkileniyor ☹️amin inşallah
(7,577 puan) tarafından
Korkma elif'im dua et bol bol inşallah geçecek bu günler Rabb'im büyük
(14,147 puan) tarafından
İnşallah duadan başka çare yok
0 oy
(2,896 puan) tarafından
    إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ Allah'tan geldik ve ona döneceğiz    Ölümden korkmuyorum. Ama kimsesiz  ve kızımı bırakmaktan korkuyorum 
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Ölümden gram korkmuyorum tek korkum evladımin annesiz kalacak olması ona ben gibi kimse sevemez 
0 oy
(420 puan) tarafından
İmanının eksikliginden şüphesi olan insanlar ölümden korkarlar çünkü bu dünyanın bir yarını yok malesefki hepimiz gördük 

Kula bela gelmez hak yazmayınca hak bela yazmaz kul azmayinca 

İnsanlar çok kudurmustu malesefki

mahsun insanlara yazık oldu orası doğru Rabbim kalan ömrümüzü geçen omrumuzden hayırlı eylesin 
(176 puan) tarafından
Bu panik atak sa ölümden korkmak hastalık sayılıyor
0 oy
(9,865 puan) tarafından
Allahım ölümün hayırlısını versin amin
0 oy
(688 puan) tarafından
Sorarım sana kuzum kim bu dünyada ebedi yaşam sürmüş. Bak o eskiden ben benim diyenlerin hepsi mezarın altında. Gözünde büyütme ölümü nasıl yaşarsan öyle ölürsün nasıl ölürsen öyle dirilirsin. Bu yaşam gerçek bir yaşam değil asıl yaşam öldükten sonra başlıyor. 
0 oy
(5,314 puan) tarafından
9kattan asagi inerken ölüme indim sandim daha asla masali kucağıma alamiycam dedim o kadar normel ki korku 
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Bi ilahi var hep söylerim:( çok korkuyorum ölümden ,ölüm deyil amelimden Rabbim bizide affeyle koy  bizide cennetine ....   
0 oy
(57 puan) tarafından
Ölümden  niye korkuyorsun  bence yaşamakdan  kork  çünkü beş para  etmez bir dünyada nefes alıyoruz 
0 oy
(9,865 puan) tarafından
Ölümden kaçamayız Allah imanlı ölmeyi nasip etsin
0 oy
tarafından
Ölüm değil de ölümden sonrası korkutuyor beni Allah'a nasıl hesap verecem 26 yaşındayım bu güne kadar doğru düzgün namaz kılmadim doğru düzgün bir tesettürüm Yok bundan sonra çok dikkat edecek hep hep heran tövbe edecem Allah affetsin inşallah 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Aslında insan ölümden değil amelinden korkuyor. Ama ölümden korktugunu sanıyor. Öldükten sonra başımıza geleceklerden korkuyoruz halbuki. Allah amelimizi düzeltmeyi nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,152 göst.
12 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
60 cevap 1,655 göst.
0 oy
15 cevap 933 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 845 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,865 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı

...