0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,272 puan) tarafından
Annesi babası vefat eden. Çocuklara ne olur. Düşünmekten delircem çocuk esirgemeyemi verilir kızlar . Yani aklım almıyor ve hep çocukların kurtulması beni dahada şaşırtıyor 

7 Cevaplar

+2 oy
(7,977 puan) tarafından
Bakan acikaldi yurda veriliyor şuan ailesine ulaşılamayan cocukalari ailesi ,akrabası bulunduğu anda onlara verilecek yalandan ben akrabasının diyene verilmicek kanıtlı bı biçimde teyit edilip öyle verilecek diye 
(3,818 puan) tarafından
Bende bunu yazacaktım.
Ek olarak koruyucu aileler ve yeni başvuranlar yardım edecekmiş
(7,977 puan) tarafından
Evet oda kendi kafasına göre deyil bakanlığın gözetiminde
(3,818 puan) tarafından
Aynen canım
(48 puan) tarafından
Ne kadar acıklansa da insan yine bı tedirgin olmuyor deıl. Şu zmana yurtlar bile guvenlı deıl ki cocugunu ana okuluna verirsin sıddet görüntusu cıkar eve bakıcı alırsın cocuguba uyguladıgını ögrneınce mahvolursın oralarda hersey de bilinmiyor Rabbım korusun o yavrucakları her birine iyi temız ahlaklı guzel evler guzel insallah nasıp etsin insallah
-Reklam-
0 oy
(17,093 puan) tarafından
Devletimiz sahipsiz birakmaz çocuklarimizi. 
(3,272 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Devlet himayesindelermis en son akraba aile bulunamassada orda kalacaklarmis simdilik kimseye verieyeceklermis
(3,272 puan) tarafından
Sevindim ama orda nasıl bakacaklar iyimi bilemiyorum
0 oy
(6,541 puan) tarafından
 Cocuk esirgemeye verilir. Ya da bi sureligine yakinlarina teslim edilebilir. Ama insallah kimseye vermezler. Koruyucu aile olayi falan cok korkutuyo beni, ortalik cok kotu insanla dolu. Allah yardim etsin o cocuklara.
(3,272 puan) tarafından
Amin canım amin.
(11,499 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum bence de verilmemeli evet iyi niyet taşıyan yüreği yananlar var ama kötü insanlarda var
(6,541 puan) tarafından
Evet canim, heryerede paylasildi koruyucu aile olma ilani falan ama yazik gunah, hem depremde zarar gormus bi de kotu birilerinin eline gecerse. Vermesinler kimseye ,cok yardim etmek isteyen varsa gitsin devletin bunyesinde ilgilensin gonullu annelik falan etsin maddi manevi yardim etsin
0 oy
tarafından
Devlet almış çocukları haberde diyordu
0 oy
(66 puan) tarafından
https://www.instagram.com/p/CoZvHcDMTKJ/?igshid=MDM4ZDc5MmU= bakanlik aciklama yapmis koruyucu aileye de verilebilecekmis arastirabilirsiniz
0 oy
tarafından
Yetiştirme yurduna veriyolar canm . Hatta şuan koruyucu aile olmak için planlamalar bile yapılıyo 

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 280 göst.
1 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
11 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde mrcn06 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
+1 oy
1 cevap 340 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,791 soru

24,063,893 cevap

330,271 kullanıcı

...