0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
İstanbulda deprem olucak die ödüm kopuyor arkadaslar uyuyamıyorum bol bol namaz kılıyorum bol bol helalik alıyorum bol bol tesbih cekiyorum oyle rahatlıyorum ama içimde bir sıkıntı var inanki daralatıyo

8 Cevaplar

+1 oy
(2,606 puan) tarafından
ya arkadaşlar 3 gündür zaten böyle korku dolu postlar gördük şimdi kadın açti diyemi herkes korktu yapmayın insanlar zaten diken üstünde duruyolar her an birşey olucak korkusu ile buraya post açıp dertlerini bi nebze olsada rahatlatmak istiyolar evet bende korkuyorum 3 gündür diken üstündeyim ama burda boyle postlar açılmadığı zaman korkumuz hafiflemiyor emin olun 
(176 puan) tarafından
Yine korkuysam daha çok özür dilerim hakkınızı helal edin
(2,606 puan) tarafından
yok canim ya herkesin psikolojisi alt üst oldu zaten televizyonlarda her dakika görüyoruz olan biteni ondan kimse korkmuyoda burda açılan postlardanmı korkuyolar
(176 puan) tarafından
Siz nerde yasıyorsunus
(2,606 puan) tarafından
çorluda yaşıyorum
(176 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapmayın şunu ya sen korkuyorsun diye milletine korkutmayin millet yeteri kadar korkuyor yapmayın sunu
(176 puan) tarafından
Haklısın canım post nasıl kaldırılıyor
0 oy
tarafından
3 gündür kalbim sıkışıyor nefes alamıyordum

Dünde eşimi o halde görünce bir kez daha kalbim sıkıştı ve deprem olsa İstanbul'da herhalde taamamen delircem Allah'ım sen yardım et 3 gündür ne gecemiz gece ne gunduzumuz
(176 puan) tarafından
Bende istanbuldayım ama boyle bir post acmamlıydım sanki seni korktuysam özür dilerim
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Korkunun hakli sebepleri var, çünkü büyük bir felaket yaşadık, çünkü  turkiye deprem bölgesi. Fakat her insanın kaderi farklı. Ayni ulkede ayni deprem bolgesinde olsak bile. Bu yuzden önlemimizi alıp bol dua edicez. Şimdiye kadar yasatan Rabbim, şimdiden sonra yasatacakta
(176 puan) tarafından
Kesinikle oyle rabbimize sıgındık ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GÜZEL KARDESİM
(3,207 puan) tarafından
Amin kardeşim. Bu arada ben olumlu olumsuz duygularımızın konuşulması taraftariyim ki kafamizda vesvese ile kalmayalim. Içini ferah tut canim.Giden kayıplarımız gelmeyecek ama Bahar gelecek tekrar ciceklenecek guzel yurdum.
(176 puan) tarafından
ALLAH RAzı. Olsun kardesim
0 oy
(4,788 puan) tarafından
Bende istanbulda yaşıyorum şuan almanyadayum ama mecbur döneceğim pazartesi :( rabbim korusun bu deprem son olsun inşallah..
0 oy
(544 puan) tarafından
Bende bu yüzden çok korkuyorum ama neticede hepimizin gideceği yer aynı Rabbim ölümün bile hayırlısını nasip etsin inşallah 
(176 puan) tarafından
Amin hayırlı iman Şahadetli bir ölüm. Nasip etsin rabbim elimizde tesbih gunahlarımız af olmus bir sekikde nasip etsin kardesimm
0 oy
tarafından
İstanbul'da dün bı jeoloji uzmanı açıkladı fay hattı İstanbul sularında diye dedi.şuanki afetide daha önceden biliyordu söylemişti.hepimiz korkuyoruz ama dua etmekten başka çaremiz yok.
0 oy
(106 puan) tarafından
Valla bende senin gibiyim canım her sesten her şeyden korkar oldum 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 318 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 703 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde 1995 (1,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.