0 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
annemlere gittiğimiz de Ela hep abimle benim oyuncaklarımizla oynuyor. bu evde bizden kalma oyuncak bugün çıkardım ayyy dedi seve seve oynadi oda ♥️❤️

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Neguzel oyuncaklar in varmis valla ben bı sindy bebeğim olsa şükrederdim:) çöpten bebek yapardık, kapaklardan ve tahtadan araba:)))  masallah bu arda canım ne güzelde oynuyor :))
tarafından
çok güzel oynuyor canim.
ben cok sansli cocukluk yasadim cuval cuval oyuncağım oldu bunu halam belcikadan getirmisti. bide kirmadan oynardık cogu duruyodu annem atmismi saklamis mi soylemiyo sinir ediyo beni :) vitrinde duranlar bunlar digerleri yok meydanda sorunca sinirleniyo kesin atti :)
tarafından
Neguzel kirmamissin gerçekten şimdiki çocuklara aldığın oyuncak iki saat ömrü var:))))
tarafından
ela guzel oynuyor ama insallah oda.kirmadan oynar
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Allah ya su fındığa bak masallah bu arada annen iyi saklamış oyuncularınizi
tarafından
kiz piril.piril.duruyordu hepsi atmis mi saklamis mi bazilari yok sorunca sinirleniyo bunlar vitrinde duranlar
(3,141 puan) tarafından
;)))))) hayran kaldım annenin saklamasina
tarafından
bu sene imha etti büyük ihtimalle yada dördüncü kat bos oraya çıkardı yıllarca saklayip atmaz cunku daha bizim bezlerimiz duruyor düşün ama soylemiyor :)
(3,141 puan) tarafından
Belkide canım valla benim çocukluğuma ait hoc birşey yok
tarafından
ben annemelre gidincd bildigin gecmise yolculuk yapıyorum
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ayy ne guzel masallah senin kucuklugun kokuyodur simdi☺️☺️❤❤❤
tarafından
sorma oturduk abimle elanin basina çaktırmadan oynadik bizde :) den belcikadsydin demi
(5,514 puan) tarafından
Yok kiz almanyadayim :))
tarafından
sevda belcikadaydi o zaman :) bu evde belcikadanda ondan sordum
(5,514 puan) tarafından
Anladim canim ellayi yerime.kokulu op canim❤
tarafından
seve seve canim uyutmaya calisiyorum kurt kayniyo totosunda :) senin boncuk gözlü oglusun napiyor
(5,514 puan) tarafından
Uyutmaya calisiyorum bence canimm ❤
tarafından
nasil uykusu uyuyor mu kuzucuk ela dis cikariyo gece kalkti birmiydi neydi dorde geliyodu zorla uyuttum
(5,514 puan) tarafından
Benkmki uyuyorda bazen cok agliyo canim.yaa
tarafından
nazar oluyodur suc onda oyle yakisikli olunur mu :)
(5,514 puan) tarafından
Hahah saol tatlimm yaa ❤❤❤
0 oy
(725 puan) tarafından
Ne güzel maşallah.. Benim hiç oyuncağım olmadı en çok ta o içimde kaldı benim... Bebeğim daha çok küçük ama şimdi den ona oyuncak alıyorum 
tarafından
oynarsin sende onunla canim ben cok evclilik oynardim simdi elayla oynuyoruz :)
(725 puan) tarafından
O güzel günleri görmek bana da nasip olsun inşallah :)
tarafından
hayirlisiyla alirsin insallah kucağına canim buyudukce evlat daha iyi anlasiliyor bir yasinda suan ama en iyi arkadasim can yoldasim oldu ❤️♥️
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Ela gecenlerdede sehbayla oynuyodu ne guzel yaa benim annem saklamazi biraz bebeklik giyimlerim kalmis o kadar 
tarafından
sehpada 89 da alinmis annemin ceyizinden degilmis :) ama anneme almis babam :) bizim bebeklik bezimiz bile duruyo valla annemlerin ev dursun evi :)
0 oy
tarafından

Ne güzel cnm maşallah:)

tarafından
♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 421 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 660 göst.
11 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ✓✓£sm£r✓✓ (1,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 346 göst.

Kategoriler

1,471,505 soru

24,099,841 cevap

332,355 kullanıcı

...