0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından
Twitter yok intagramda yenilemiyor sizde de öyle mi ya haber almayrz kimseden

3 Cevaplar

0 oy
(6,289 puan) tarafından
Ben giriyorum sıkıntı yok 

Ama kısıtlama gelmiş 
(1,404 puan) tarafından
İlknurummm nasılsınız canım eşim bugün çok hastaydı günümuz hastahanede geçti canımm bugün fazla giremedim buraya gerçi girsemde dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor ☹️☹️
(6,289 puan) tarafından
Deprem oldu abla 1 saat kapıda durduk cadirli bir yer vardı orada
Çok korkuyorum çocukları yanımda yatiriyorum heo birlikte uyuyoruz
Uyku tutmuyor beni başlarında duruyorum
İçim gidiyor
Hele de haberleri gördükçe o insanları ardından Erzurum ile haberleri ☹️ kar  kış kıyamet burası daha beter soğuk çocuklarım ne olur evi barkı kötü olan ne edecek diye düşünmekten başım çatlıyor
Sizede çok geçmiş olsun ablam
(1,404 puan) tarafından
Canım benim rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah birşey olamayacak evet öyle bir söylenti var fay hatti o tarafa kaymış hatta bu büyük depremi Erzurum'da çok hissetmiş bugün gorumcemlede konuştum oda aynısını söyledi fay hattı size yakın oldugu için bekleniyor deniliyor inşallah olmasın :(( evet kar kış bizi en çok uzende o şuanda insanlar depremden kurtuluyor ama soğuktan oluyor senin endiseni çok iyi anlıyorum dua edelim inşallah öyle birşey olmasın:(   tevekkeltu alallah korunma dualarını oku iyi yapıyorsun çocukları yanında yatirmakla üstleri hep giyinik olsun ben de  oğlumu yanimizda yatırıyorum ustude hep giyinik hiç belli olmaz canımm Rabbime emanetiz ☹️☹️
(6,289 puan) tarafından
Aminnn ablam aminnn Allah razı olsun ♥️
Evet ve şuan fay hattı kırılmış her an hersey olabilir diyolar hakkımızda hayırlısı olsun
Hakkını helal et ne olacağımız belli değil
Belki sabaha bir daha cevap veremeyiz ne olur ne olmaz
(1,404 puan) tarafından
Benden yana Helali hoş olsun ilknurummm❤️  ne olur böyle konuşma ☹️. İnşallah hicbirsey olmayacak insallh rabbim Abdurrahman Gazinin hatrina sizi ve ordaki cümle kardeşimizi korusun dua bizim tek silahımız rabbim sakinlik versin taşına toprağına güzel dusunelim güzel olsun ❤️
(6,289 puan) tarafından
Allah razı olsun ablam♥️
Gerçekten hiç bu kadar düşünceye daldığım vakit olmamıştı fakat şuan çok kötüyüm içim ürperiyor sıkılıyorum ☹️ sona geldik gibi hissediyorum bilmiyorum
Rabbım yardımcımız olsun günahlarımızı affetsin
Bizlere merhamet eylesin inşallah
(1,404 puan) tarafından
Aminnn Aminn canım ☹️❤️
(1,404 puan) tarafından
İlknurummm uyumadan önce bu duayı oku " bismillah tevekkeltu alallah vela havle vela kuvvete illa billah"bu duayı okuduğun zaman cenabı Allah senin için bir melek yaratıyor ve o  melek seni her türlü beladan koruyor aslında bu duayı dışarı çıkarken okunuyor ama bence bu durumda da okunur zor zamanlardayiz rabbim dualarimizi kabul etsin canım ❤️
(6,289 puan) tarafından
Oyy ablam canına kurban olurum senin
Allah binlerce kez senden razı olsun
Ablaların biriciği♥️♥️
Okuycam ablam sagol
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Evet sürekli girip son dakika haberlerine bakmaktan çöktü sanırım 
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Twitter tiktoka yasak geldi 5 saat kadar önce  ama insgramda birset yok