0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Allah'ım nasıl bir şeydir bu ,nasıl bir felakettir üçüncü gece ve uykusuz depremi beklemek nöbetini tutmak nasıl bir felakettir . Her an yer altimizdan kayıyor sanki çıldırdm , delirdim .her an deprem oluyor sanki .Rabbim enkaz altında kalanlar nasıl yapıyordur aç susuz Rabbim yardım et onlara .. dua edin ,duanızı esirgemeyin lütfen korkudan uyuyamiyiruz 

4 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Nerdesin☹️Rabbim yardımcınız olsun inşallah bizler de uzağız ama perisaniz dualar ediyorz Rabbim sen koru
(116 puan) tarafından
Adana canm dualarınız esirgemeyin kıyamet bu kıyamet dualar edin tövbeler edin çok kötü bir korku bu
(14,147 puan) tarafından
Rabbim sen merhamet et sen koru ☹️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Dualarımız hep sizinle Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah birdaha yaşatmasın :(

(116 puan) tarafından
Eksik.ol.ayin canım duanizi eksik etmeyin . Kuzenlerim.marasta evsizler açlar yemek yok battaniye yok yardım bekliyorlar yollar kapalı gelemiyoar biz burda her an depremi bekliyoruz tetikte , ölüm çok yakın biz bilmiyiruz dua edin
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Allah'ım yardım etsin rabbim acısın biz aciz kullarının duasını duy rabbim duy acılarını dindir sağ salim kurtarılsınlar artık..

Akraba ailem kimse yok deprem bölgesinde ama uykular haram oldu :(( 
(116 puan) tarafından
Kuzenlerim marasta evleri yıkılmış  küçük yavrulari var dışarda kalmışlar giyecek.mont dahi yok battaniye dagitmislar yetise.emisler kalmamış. Açlar çorba dagitmislar bitmiş Allah'ım yardım etsin .... Gözümü kapatmya korkuyorum ya deprem.gene uykuda yakalarsa yetismeszsem diye
0 oy
tarafından
Burası adiyaman eşimle nöbetleşe uyuyoruz Allahım sen yardım et enkazda kalanlara  ben 30 haftalık hamileyim 3 evladımı psikolojisi bozuldu ölecekmiyiz anne diyip duruyorlar elektrik yok su yok hiç bişey yokkk
(116 puan) tarafından
Allah'ım yardım etsin diye nsallah çok zor . Dikkat et canım tetikte olun  benim.cocuklarda psikolojisi bozuldu evsiz kalacaz diyip duruyrlar . Durumu üç evladına da anlat bilsinler  korkutamamaya cakisarak anlat .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
22 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 85 göst.
+1 oy
1 cevap 69 göst.
+1 oy
3 cevap 312 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,087 soru

24,178,238 cevap

336,221 kullanıcı

...