0 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,829 puan) tarafından
Bütün ailem akrabalarım hep Kahramanmaraşta, ne güzel hayaller kuruyorduk bebeğim doğacak, memlekete gideceğiz diye şimdi gördüğüm manzara karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Yakınlarımız iyi durumda ama hala yardım ulaşmayan bir çok nokta varmış. Zaten yetişmeleri de çok zor o kadar çok enkaz varmış ki, müstakil evlerin bir kısmı sağlam, yıkılanlar hep apartman tarzı yerlermiş. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ve yağmayan yağmurun depremle beraber yağması, sıcak giden havanın depremle beraber soğuması. Bütün olumsuzluklar bir arada. Lütfen dua edelim. Rabbim böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet malasef.  Orda enkazda caniyla ugrasan nice insanlar vardir.  
(1,829 puan) tarafından
Evet arkadaşım diyor her yer ölü, hava çok soğuk bir akrabamız vefat etmiş.
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Soyeleyecek söz bulamıyorum Rabbim yardımcıları olsun ☹️☹️
(1,829 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Hersey birkaç saatte bir gecede oldu allahim cok kötü bir acı rabbim yaşatmasın birdaha rabbim yardim etsin enkazda olanlara benim de hatayda üniversite arkadaşım göçükte çıkarılmayi bekliyorlar
(1,829 puan) tarafından
Amin şu an bizde en yakınlarımiza ulaşabildik. Gerisi   yaşıyor mu bilmiyoruz .Rabbim herkese yardım etsin
(5,219 puan) tarafından
Amin amin inşallah rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(7,101 puan) tarafından
İnşallah inşallah Marmara depremi bunun üstüne olmaz..bu yarım kıyamet işte . Yerdekiler göğe ulaşamıyor . Goktekiler yere ulaşamıyor inaanalra mezar oluyor kendi evleri 
(1,829 puan) tarafından
Tek şehir de değil 10 şehir yetişmek imkansız gerçekten kıyamet gibi dünyanın sonu mu geldi.
(7,101 puan) tarafından
Türkiye'nin sonu gelmiş gibi daha çok
(1,829 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 722 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Iki bebekk annesii (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,923 soru

24,190,174 cevap

336,860 kullanıcı

...