0 oy
512 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından
Kizlaf yardım için ikinci el eşya kabul edilmiyor mu ya sıfır bir kabanim ve şişme yeleğim var onun dışında sweat pantalon kalın hırkalarim kazaklarım var kızımın da küçülenleri var vermek istiyorum ama her yerde sıfır olsun yazıyor bilgisi olan var mı 

14 Cevaplar

+2 oy
(4,061 puan) tarafından
Şuan sıfır diye bisi yok usumesinler temiz olsun yeter bence ven bir yada iki giydiğim hatta Znonce çarşıya indim Polat pijama aldim bi kaç takım battaniye falan yolladım inş ise yatar valla canim şuan oradaki insanların soğuktan korunması lazim sıfır ben olsam aramam allahim yardımcıları olsun 
(872 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır ya ne sıfırı 
(872 puan) tarafından
Bulunduğum şehirde her yardım toplama yerinde sıfır olmak şartıyla yazıyor
tarafından
Aynen bizim burdada hiç kullanilmamis yaziyor
0 oy
tarafından
bilgisi olan lütfen yazsın benimde çok var yedek kıyafetim yatak battaniye VS şu an çıkıp sıfırı alacak durumum yok çocuğum küçük hava çok soğuk bırakacağım kimse yok ama çok istiyorum yardımda bulunmayı 
(872 puan) tarafından
Bende öyle elimden hiç bir şey gelmiyor dua etmek dışında bulunduğum şehirde yardım toplama merkezleri hep sıfır olmak şartıyla mont battaniye vs getirin diyorlar sıfırı bulmak da zor kendimim kullandığım mont bile 5 senelik
tarafından
sıfır kendime bile alacak gücüm yok şu an keşke ikinci el kabul edilse muhtaç olan insanlar var şu an eminim sıfır olmasına takılmazlar şu an
0 oy
(805 puan) tarafından
Bazı yerler sıfır diyor bazıları kullanilmis temiz diyor. Ben yine de sıfır gönderdim bebek ürünleri. Elimde olanları 
(872 puan) tarafından
Bende sıfır hiç bir şey yok ki ne yazık ki :(
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Sanirim ilk etapta ayriştirmamak icin boyle bir sey yapiyorlar. sonucta ikinci eli kontrol etmeleri gerekiyor ve buda uzun ugras oldugu icin boyle kural koymuşlar
(872 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Sıfırdan kasıt şu yani kötü durumda olmasın saçma sapan eski püskü şeyler gönderiyorlar bir kez fantezi çamaşırı bile gönderildiğine şahit oldum. Temiz olsun çok eski olmasın kullanılacak durumda olsun bence bahsettikleri şey bu. 
tarafından
Yok artik.  O camasirlari Kim napsin ki millet kafayi yemis
(14,189 puan) tarafından
Dalga geçiyorlar işte kendilerince Allah ıslah etsin inşallah
(53,798 puan) tarafından
guldenim sen nerdeydin iyisiniz demi
(14,189 puan) tarafından
İyiyiz aşkım İstanbul'dayız biz sabah uyanınca haberlerde gördük sende bana yakınsın dimi hissetmediniz siz
(53,798 puan) tarafından
yok hissetmedik biz canim
0 oy
tarafından
Ben belediyeyi aradım öncelikleri 0 mış ama ısrarcı oldum çünkü şuan o insanların etiket derdi yok...

Kızımın küçülen kıyafetlerini evde ki gönderebilecegim bir kaç şeyi eşimle gönderdim kabul etmişler.
(872 puan) tarafından
Bende göndermek istiyorum da işte hep sıfır dedikleri zaman aklım karıştı
tarafından
Yok canım hazırla gönder yeter ki temiz olsun şuan ihtiyaç cok
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Arkadaşlar malesef hijyen açısından kabuk edilmiyor evet isteriz ama AFAD almıyor. Bunu göz ardı edemezler 
(872 puan) tarafından
Almıyor mu gerçekten ya sıfır da çoğumuz da mevcut değil kendim bile kaç senelik montumu kullanıyorum artan fiyatlar yüzünden
(16,781 puan) tarafından
Konuşun yine ama ben almıyorlar diye bikiyorum
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Canım şuna herkes zor durumda maddi olarak sıfır alıp göndermeye kimsenin gücü yetmez bende kullanılmış kıyafetler gönderdim. İkinci el yani onun dışında bebek bezi falan alacak eşim yani herkesin sıfır alıp göndermesi zor yani 
(872 puan) tarafından
Ya kabul etmiyorlar diyolar ikinci eli yoksa bana da zor sıfırı alması
0 oy
tarafından
Onu bwnse gördüm yeni giyilmemiş diyor o ortasında yani kimse 0 mi 2.el mi derdine düşmez bence 

Bende biseyler göndermek istiyorum bebek bezi falab da
(872 puan) tarafından
Evet kesinlikle şuan tek bir coraba muhtaç kişiler var ne yazık ki
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Ben bursada ikamet ediyorum bir ilçemizin belediyesi paylaşım yapmış sıfır gönderin die bence çok anlamsız yani tabiki perperisan şeyler gönderilmez ama bikac kere kullanılmış yeni şeyler nie gonderilmesin herkes imkanı dogrultusunda çorbada tuzu olsun istiyor
(872 puan) tarafından
Evet kesinlikle
0 oy
(16,762 puan) tarafından

Y

imageBızım ogretmenımız atmısss ıkıncı el olmasın yazıyu bilemedim 

(872 puan) tarafından
Aynen bizim de benzer şeyler yazıyor
(16,762 puan) tarafından
Temız az kullanılmış da olabılırdı  sımdı herseye Çok ıhtıyac var
(1,650 puan) tarafından
Ne bileyim valla bilemedim
0 oy
(53,798 puan) tarafından
bende onu düşünüyorum sifir kalmadi bişey hep kullanılmış var
(872 puan) tarafından
Aynen bizim de öyle sıfır Bi şeyim yok hiç ne yazık ki
(53,798 puan) tarafından
koydum ben canim
0 oy
(443 puan) tarafından
Bizim okul gurupları suanlik 0istoyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 947 göst.
17 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,051 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 841 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Zeyno♡Mustik♡Talha (354 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,064 soru

24,038,889 cevap

329,044 kullanıcı

...