0 oy
197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annemi çok seviyorum ama artık bunaldim. Benden ne istiyor onu da anlamış değilim nefes alsam zoruna gidiyor her seyime bir bahane buluyor her gün aglamaktan ölmeyi dilemekten yoruldum. Bir iş yapiyorum sonunu beklemeden hemen bağırmaya beddua etmeye başlıyor. Her gün böyle yanıma geldi çocuklara bakmak için geldiği günden beri gidicem diye tutturdu. Yemin ederim kaynanama laf ediyorum ama o bile çocuklarima benden iyi bakıyor bir kere of dediğini duymadım artık git dedim. Dinimizde anneye of bile denmez diyorlar ama mümkün mü böyle bir şey ya. Benim de bir kalbim gururum var herkesin icinde yabancı tanıdık demeden rencide ediyor yoruldum bunaldım salı gidecek gitsin. Ben aman bir şey olmasın üzülmesin dedikçe o ağzıma sicmaya devam etti. Herkes yoluna artık ..

3 Cevaplar

0 oy
(1,815 puan) tarafından
Gitsin canım annen de olsa seni aşağıya çekenlerden uzak dur hepimize derdi kendimize yetiyor zaten 
tarafından
Her seferinde beni ağlatıyor ama ben hep bir şey yokmuş gibi davranıyorum. Artık stresten mideme ağrılar giriyor dayanamıyorum yemin ederim
(1,815 puan) tarafından
Bir benzeri bende var canım ağlatmaz ama iğneler sürekli alıştım bende yılda bir gidiyorum uzatmadan geliyorum sevgi ayrı seviyorum ayağına taş değmesin derim hep ama beni aşağı çekiyorsa mesafe koymak zorundayım bende insanım sende öyle düşün ağlatmaya üzmeye hakkı yok anneyi hepimiz çocuğumuz diye tapulu malımız değil ki
tarafından
Canım benim zaten en çok zoruma giden de herkesin içinde en çok da kaynanamın yanında bana ters konuşmasın beni rencide etmesi
(1,815 puan) tarafından
Gitsin bırak kaynanan iyidir belki ama kimsenin ağzına da laf vermesin yani o gidecek belki kaynana bunun lafını edecek bilemeyiz. Gelmesin kafan rahat olsun
-Reklam-
0 oy
(9,837 puan) tarafından
En ıyısi gitsin seni sinir etceğine
tarafından
Bence de en iyisi gitmesi. Gereği yok. Kaynanam bile daha merhametli yemin ederim. Bazı huyları bana gelmiyor ama yapacak bir şey yok
(9,837 puan) tarafından
Aynen hayırlısı üzüldüm  işallah düzelir annen
0 oy
(112 puan) tarafından
Kız annenin evladı üstüne hakkı varda evladın yok mu kusura bakmasın kimse anne diye doğurdu diye ağzımiza siçamaazz  bırak gitsin gerekiyorsa hayatından da çıkar. Bunun için de vicdan azabı çekme. Ben annemle ayda bir iki kere telefonla görüşüyorum kayınvalidem başka şehirde kayinvalideme gitmeye can atıyorum vala orda daha çok kendimi değerli mutlu hissediyorum bizimkinin yanına gitsem iki sonra ağzıma Sicarrr
tarafından
Yemin ederim öyle. Kaynanam bana bir kere kalk şunu yap dememis hep kızım canım saat 2 yemin ederim kadını aradım anne gel diye hemen geldi. Benim annem olsa on tane laf sayar telefonu yüzüme kapatirdi. Her gün düşünüyorum acaba çok mu kötü biriyim diye yemin ederim Allah'a dua ediyorum Allah'ım o kadar kotuysem al canımı kurtulsunlar benden diye. Bana artık intihar etmeyi düşündürüyor yemin ederim
(112 puan) tarafından
Saçmalama kuzum kendine depresyon teşhisi koymadan önce cevrebdekilerin ruhh hastası olmadığımdan emin ol. Vala benim de kayınvalidem arar kuzum canım kızım kisliklarimi hazırlar evine gidince çocuklara bakar yemeği yapar çocuklarla oynar Allah başımızdan eksik etmesin bizim ki de bana diyor ki sen açık giyiniyorsun diye senin elinden yemek yemek istemiyorum hayır sanki lanetlenmişim gibi. Ki benim kayınvalidem daha çok muhafazakar kapalı kadın bir gün olsun bana gelinim şöyle giyin böyle giyin dememiş.  Kız hastaneye yattım ikiz bebeklerimden birini  bebeğimi kaybettim destek olacaklarına saçma sapan davrandı kayınvalidemgil maddi manevi destek oldular ya hergün gel hastanede beni gör yemek yap getir sevdiğim şeyler vs. Vala insan bir yandan üzülüyo niye kendi ailesiyle böyle diye ama işte ne yapcan. Şükür ki eşim tarafından  Allah yüzüme güldü.  Aman anneme karşı hissim kalmamış ya annelik yapmadı bize :(((
tarafından
Bir çoğumuz bu konudan dolayı muzdarip zaten canım insanın zoruna giden de el kapısının sana dayanak olmasi. Benim eşimle bazı sorunlarım var annemde görüyor kavga ediyoruz ya insan yalandan da olsa gel der daha ben ağzımı acmadan gelme ben sana bakamam bilmem ne. Gelmem zaten merak etme ***** mıyım o kadar ben sizden kaçtım evlendim. Bekarken her gün dayak yiyordum yemin ederim evlenmesem bile kaçar giderdim. Bu kaçan kızları da kinamiyorum kimse durduk yere ailesini bırakıp da gitmez
(112 puan) tarafından
:(((( konuşacak çok şey var da işte Allah iyi etsin inşallah biz anne baba olarak evlatlarıma sıcak mutlu huzurlu bir aile oluruz.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 300 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 507 göst.